Διαφήμιση
Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2011 11:52

Οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου σε 3D

Η Panasonic ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA που διεξάγεται στο Βερολίνο ότι πρόκειται να αναλάβει όλο το τεχνικό κομμάτι, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η 3D τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, για πρώτη φορά στην ιστορία. Επίσης θα είναι και το πρώτο ‘ζωντανό’ event που θα έχει 3D βιντεοσκόπηση, επεξεργασία και μετάδοση.
Η συμφωνία της Panasonic με τις IOC (International Olympic Committee) και OBS (Olympic Broadcasting Services) άλλωστε επικύρωσε και τυπικά την πραγματοποίηση μεταδόσεων υψηλής ευκρίνειας, τριών διαστάσεων.

Επίσης διευκρινίστηκε ότι η κάλυψη με αυτό τον τρόπο θα περιλαμβάνει όλα τα βασικά events, όπως τις τελετές έναρξης και λήξης, καθώς και τους πιο ενδιαφέροντες τελικούς διαφόρων αθλημάτων. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της εταιρίας, περισσότερες από 200 ώρες τρισδιάστατου υλικού θα είναι διαθέσιμες για όσους έχουν 3D τηλεοράσεις. Φυσικά αυτή η είδηση είναι ένα ακόμα ισχυρό κίνητρο για τους καταναλωτές προκειμένου να επενδύσουν σε 3D τηλεοράσεις, καθώς τα μοντέλα που κυκλοφορούν πλέον στην αγορά από διάφορους κατασκευαστές, είναι πλέον αρκετά...

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση