Διαφήμιση
Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2011 22:09

Η SSE μεταπωλητής Lab.gruppen & Lake

Ως γνωστόν πρόσφατα η SSE Hire (σ.σ. μια από τις μεγαλύτερες rental εταιρίες της Αγγλίας) αποφάσισε να επενδύσει σε ενισχυτές PLM 10000Q και σε επεξεργαστές Lake LM26 της Lab.gruppen, προκειμένου να οδηγήσει με αυτά, όλα της μόνιτορ συστήματα κι ένα μέρος των PA συστημάτων που διαθέτει.
Πλέον η εταιρία ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της, η SSE Sales θα συνεργαστεί με τη Lab.gruppen και στο εμπορικό κομμάτι, μεταπωλώντας τα προϊόντα της στην Αγγλική αγορά με εξειδίκευση βεβαίως στην touring αγορά. Οπως σχολίασε άλλωστε ο Alex Penn της SSE «η νέα σειρά PLM της Lab.gruppen αποτέλεσε την προφανή επιλογή για την εταιρία του, καθώς η onboard παρουσία του επεξεργαστή της Lake σε συνδυασμό με το ότι μπορούν να δικτυωθούν μέσω του Dante network καθιστά τα προϊόντα της σειράς ιδιαίτερα ελκυστικά και συνάμα εμπορικά».
Χαρακτήρισε επίσης ως ‘φαινόμενο’ την αναλογία κιλών / μεγέθους όσον αφορά τους PLM 10000Q και PLM 20000Q. Περισσότερα για Lab.gruppen θα σας πούνε στην εταιρία Mega Event που αντιπροσωπεύει πλέον τα προϊόντα της Lab.gruppen στη χώρα μας...

Επαφή
Mega Event

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση