Διαφήμιση
Δευτέρα, 08 Αύγουστος 2011 19:29

Η RTS/TELEX στον τελικό του Champions League

Ουσιαστικά, η RTS/TELEX πρωταγωνίστησε στον τελικό του Champions League μέσω του νέου OB van της εταιρίας Telegenic, στο οποίο συναντάμε τελευταίας γενιάς επικοινωνιακό εξοπλισμό των RTS/TELEX. Πιο συγκεκριμένα, η Telegenic έχει εξοπλίσει το van της με ένα πλήρες σύστημα ADAM matrix (128-θυρών) με MADI, RVON και Tribus κάρτες, καθώς και με TW εξοπλισμό.
 Το εν λόγω van, αποτελεί το 3ο 3D broadcast OB van της εταιρίας, το οποίο έχει κατασκευαστεί από τη Sony Professional Solutions Europe (στο Basingstoke). Οπως και τα δυο προηγούμενα OB truck έχει μήκος 14 μέτρα και περιλαμβάνει 24 κάμερο σύστημα ή αν προτιμάτε ένα σύστημα 12 3D σταθμών που ‘ειδικεύεται’ στη βιντεοσκόπηση αγώνων ποδοσφαίρου και όχι μόνο...
Στον πρόσφατο τελικό του UEFA Champions League στο στάδιο Wembley, μεταξύ της Barcelona και της Manchester United το εν λόγω OB Van εργάστηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου BSkyB που είχε αναλάβει τη μετάδοση του τελικού. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα των RTS/TELEX θα σας δώσουν στην εταιρία Audigys.

Επαφή
Audigys
τηλ. 210-7649435
www.audigys.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση