Διαφήμιση
Δευτέρα, 08 Αύγουστος 2011 13:28

Με 4 DiGiCo SD7 οι Take That

Τις κονσόλες έχει προμηθεύσει στην παραγωγή του συγκροτήματος η εταιρία Capital Sound, με τη συνδρομή της Delta Sound, κι έτσι 4 συνολικά DiGiCo SD7 καλύπτουν τις ανάγκες της Ευρωπαϊκής περιοδείας των Take That, οι οποίοι θα εμφανιστούν σε συνολικά 36 στάδια στην Αγγλία, την Ιρλανδία και την Ευρώπη. Μια DiGiCo SD7 προορίζεται για τη FoH μίξη των Take That, ενώ η δεύτερη SD7 βρίσκεται επίσης στο FoH και αποτελεί το FOH μίξερ των Pet Shop Boys που ανοίγουν για τους Take That.
Ακόμα δυο SD7 χρησιμοποιούνται στα monitors, μια για τα πέντε μέλη των Take That και άλλη μια για τους μουσικούς της μπάντας που τους συνοδεύουν, ενώ μια SD9 αναλαμβάνει τη μίξη των monitors των Pet Shop Boys. Ολες οι κονσόλες μοιράζονται 3 DiGiRacks που είναι συνδεδεμένα μέσω fiber optic multicore
Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη περιοδεία κατά την οποία ο Gary Bradshaw, FOH ηχολήπτης των Take That, χρησιμοποιεί μια SD7, την οποία έχει φορτώσει με 80 συνολικά εισόδους και με αναρίθμητες ‘σκηνές’ και snapshots. Ο ίδιος αναφέρει ότι «το μόνο που χρειάζεται να κάνω κατά τη διάρκεια του show είναι να ‘πατάω’ την εντολή ‘next’...». Επίσης, ηχογραφεί την κάθε συναυλία του γκρούπ μέσω MADI. Σημειωτέον, ότι οι Take That εμφανίζονται ως 4μελές και 5μελές συγκρότημα, με τη συμμετοχή του Robbie Williams μετά από πολλά χρόνια, ο οποίος παίζει και τα δικά του τραγούδια σε ενδιάμεσες solo εμφανίσεις. 
Στα μόνιτορ, ο Steve Lutley μιξάρει σε μια SD7 τα ‘αγόρια’ (Take That), ενώ ο Simon Hodge μέσω της δεύτερης SD7 φροντίζει για τη μίξη της υπόλοιπης μπάντας. Τα συνολικά in-ear mixes ανέρχονται στα 22, ενώ υπάρχουν και 12 hard drive mixes.
Περισσότερα για DiGiCo θα σας πούνε στην DNA Systems

Επαφή
DNA Systems
www.dnasystems.gr
http://www.digico.org/

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση