Διαφήμιση
Κυριακή, 26 Ιούνιος 2011 13:13

5 'digilogue' VeniceF στη Wigwam

Η Wigwam Acoustics, η γνωστή βρετανική rental εταιρία, επένδυσε με το καλημέρα σε 5 Midas VeniceF, τις επονομαζόμενες και 'digilogue' (λόγω FireWire interface), προκειμένου να τις χρησιμοποιήσει για τη φεστιβαλική σεζόν.
Μια από τις VeniceF προορίζεται για τους Coldplay, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στον τομέα του audio splits για τα recording sessions της μπάντας που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής της περιοδείας.
Δυο VeniceF θα χρησιμοποιηθούν στο Hampton Court Festival και οι υπόλοιπες δυο στο Isle of Wight. Ενας από τους πλέον φανατικούς χρήστες της VeniceF πρόλαβε ήδη να γίνει ο FOH ηχολήπτης του Bryan Adams, Jody Perpick, ο οποίος τη χρησιμοποίησε στις solo εμφανίσεις του καλλιτέχνη στο Hampton Court Festival και ανέφερε ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος για μερικές εισόδους να κουβαλά κανείς ολόκληρη XL4, αφού η μικρή VeniceF την αντικαθιστά επάξια...
Οπως ανέφερε άλλωστε ο Chris Hill της Wigwam, η εταιρία προχώρησε σ’ αυτή την επένδυση καθώς θεωρεί τις VeniceF ένα εξαιρετικά δημοφιλές προϊόν στον τομέα του dry hire.
Περισσότερα για τη νέα VeniceF θα σας πούν στην Omikron Pro Audio… 

Επαφή
Omikron Pro Audio
www.omikronproaudio.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση