Διαφήμιση
Κυριακή, 19 Ιούνιος 2011 13:40

Πρεμιέρα για την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Για δωδέκατη χρονιά, το μεγαλύτερο πολιτιστικό πάρτι, που πραγματοποιείται παράλληλα σε εκατοντάδες πόλεις της Ευρώπης στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής (21 Ιουνίου) επέστρεψε στους δρόμους της Αθήνας προσδοκώντας να βγάλει όλους τους Αθηναίους στους δρόμους.
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής προσφέρει τη δυνατότητα σε χιλιάδες πολίτες να δουν από κοντά ένα πολύ μεγάλο πολιτιστικό δρώμενο, επιλέγοντας μεταξύ δεκάδων εκπροσώπων όλων των ειδών μουσικής, από ροκ μέχρι κλασική και από electro μέχρι ποπ. Παράλληλα δίνει την ευκαιρία σε εκατοντάδες καλλιτέχνες να παρουσιάσουν την δουλειά τους και να ακουστούν σε ένα ευρύ κοινό. Φέτος θα στηθούν δεκάδες μουσικές σκηνές σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, μεταξύ των οποίων, στην Παλιά Βουλή, στην Τεχνόπολη, στην πλατεία Ασωμάτων, στην πλατεία Βαρνάβα, στο Σύνταγμα, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην πλατεία Κοτζιά, στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής, στο Γαλλικό Ινστιτούτο κ.ά.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχήματα και τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν σε κάθε πόλη και σε κάθε χώρο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Γιορτή Μουσικής: www.europeanmusicday.gr.
Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση