Διαφήμιση
Δευτέρα, 05 Ιούλιος 2010 01:50

Apple Authorised Training Center στη SAE Athens

Όλα αυτά λοιπόν συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή στην έδρα της SAE Athens στο Νέο Κόσμο. Καταρχάς, η σημαντική είδηση εδώ είναι ότι η SAE Athens ανακοίνωσε τη λειτουργία της ως Apple Authorised Training Center, ενώ η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ της SAE Athens και της Apple, αποτέλεσε και την αφετηρία για το νέο crash course Apple Logic User Certification (πιστοποίηση Logic).Το AATCe Launch Event αποτέλεσε ένα ξεχωριστό γεγονός χωρισμένο σε δύο ενότητες. Στα πλαίσια των ενοτήτων αυτών πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις με συντονιστή το Χρήστο Μαρτίνη (Apple Logic Certified Trainer) και σημαντικούς καλεσμένους με κεντρικό θέμα την αξιοποίηση της ισχύος, της ευελιξίας και της υψηλής ποιότητας επεξεργασίας ήχου που προσφέρει το εικονικό μουσικό στούντιο του Logic Pro. Καλεσμένοι ήταν ο Mark Porter (Audio Market Business Development Manager – Apple Europe), ο Μιχάλης Δέλτα (Παραγωγός/Συνθέτης) και ο Victor Berkan (Παραγωγός/Μηχανικός Ήχου/Συνθέτης).

Η ημερίδα έκλεισε στο roof garden της σχολής, όπου με με αφορμή τα εγκαίνια της λειτουργίας της SAE Athens ως Apple Authorised Training Center, πραγματοποιήθηκε ένα χαλαρό κι ευχάριστο event με καλεσμένους τους εισηγητές, τους σπουδαστές της σχολής, φίλους της SAE και ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας και το jazz ντουέτο του Τάκη Μπαρμπέρη να φροντίζει για το soundtrack της βραδιάς. Το aLive παραβρέθηκε στο event όπου εκτός από τους υπευθύνους της SAE, συνάντησε αρκετούς γνωστούς και φίλους και φεύγοντας πήρε μαζί του λίγη από τη θετική ενέργεια και την καλή διάθεση της SAE και των ανθρώπων της…
Καλορίζικο το Apple Authorised Training Center και καλή συνέχεια και στην επόμενη εκπαιδευτική χρονιά…

Επαφή
SAE Athens
Τηλ. 210-3217661, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση