Διαφήμιση
Τετάρτη, 28 Απρίλιος 2010 01:14

Σεμινάριο Lab.gruppen από την ΚΕΜ

Από την Kem Electronics ενημερωθήκαμε μέσω του ακόλουθου δελτίου τύπου, για την διοργάνωση σεμιναρίου Lab.gruppen , στις 3 & 4 Μαίου στις εγκαταστάσεις της εταιρίας (Αμεδαίου Χαν 29 & Μωραϊτη 50). Δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν...
Δελτίο Τύπου
«Η Kem Electronics σας προσκαλεί στο σεμινάριο που θα διοργανώσει στις 3 και 4 Μαίου στις εγκαταστάσεις της, όπου ο Joakim Hammer (Field application engineer-Touring) θα παρουσιάσει τα νέα προϊόντα του οίκου Lab.gruppen.
Ο οίκος Lab.gruppen δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα ενίσχυσης για την pro audio βιομηχανία για πάνω από 29 έτη. Χρησιμοποιώντας το μοναδικό switch mode της εταιρίας και άλλες νέες τεχνολογίες, η Lab.gruppen είναι δεσμευμένη στο σχεδιασμό των υψηλής ποιότητας, προηγμένης τεχνολογίας power amplifiers και powered loudspeaker management systems που είναι compact, ελαφριοί, αξιόπιστοι και ηχητικά ανώτεροι. Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα της εταιρίας μας ή στο e-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ».

Επαφή
KEM electronics, Αμεδαίου Χαν 29 & Μωραϊτη 50, Αθήνα
τηλ. 210-6748514, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.kemelectronics.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση