Διαφήμιση
Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2023 15:36

"Touring and Mental Health"

Το "Touring and Mental Health" αποτελεί ένα βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορίσει τον προσεχή Μάρτιο και το οποίο υπογράφει ο Tamsin Embleton.

Ο Embleton έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα ως booking agent σε περιοδείες και θεάματα ενώ εξίσου σημαντική είναι και η ιδιότητά του ως ψυχοθεραπευτή.
Στο βιβλίο περιγράφονται αναλυτικά όλες οι αντίξοες συνθήκες μας περιοδείας και το πως αυτές επιδρούν στην ψυχική υγεία των καλλιτεχνών, των μουσικών, αλλά και όλων των υπόλοιπων εμπλεκόμενων με την παραγωγή.
Φυσικά αναφέρεται σε μεγάλες παραγωγές και παγκόσμιες τουρνέ, ενώ το σημαντικό δεν είναι ότι απλά καταγράφει τις δυσκολίες και τα προβλήματα, αλλά προτείνει λύσεις και πρακτική καθοδήγηση για μια σειρά από θέματα και προβλήματα οι οποίες δίνονται από ειδικούς επιστήμονες, ψυχοθεραπευτές και ανθρώπους που έχουν μελετήσει και αναλύσει διεξοδικά τις δυσκολίες μιας περιοδείας όσον αφορά τον ψυχικό, συναισθηματικό και σωματικό τομέα.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται συνεντεύξεις και απόψεις αρκτών καλλιτεχνών όπως των Nile Rodgers, Phil Selway (Radiohead), Four Tet και άλλων.
Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Phil Selway των Radiohead ότι “αν υπήρχε αυτό το βιβλίο όταν ξεκίνησα να περιοδεύω με τη μπάντα, θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έβαζα στη βαλίτσα”…

Περισσότερα για το βιβλίο θα βρείτε εδώ, μαζί με τη σχετική έκπτωση για preorder παραγγελίες, καθώς όπως είπαμε θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο…

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση