Διαφήμιση
Παρασκευή, 27 Φεβρουάριος 2009 13:38

Jon Lemon: FoH ηχολήπτης της Χρονιάς

Ο Jon Lemon αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους και επώνυμους FoH της χρονιάς, τον οποίον ο συντάκτης (Βασίλης Λαδονικόλας) τον έχει γνωρίσει κι έχει μιλήσει μαζί του, στα πλαίσια της περιοδείας του Eros Ramazzotti (το καλοκαίρι του 2004 στο Παμπελοπονησιακό στάδιο της Πάτρας, απ’ όπου πέρασε τότε η πανευρωπαϊκή περιοδεία του Ramazzotti).
Ο Jon Lemon έχει συνεργαστεί ως FoH ηχολήπτης με μερικούς από τους πλέον επιτυχημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως οι: Fine Young Cannibals, Sinéad O’Connor, The The, The Cure, Tom Waits, Smashing Pumpkins, Eros Ramazzotti, INXS, Pet Shop Boys, Nine Inch Nails, The Verve, Depeche Mode, Beck, Oasis, Bryan Ferry, Mötley Crüe και Jane’s Addiction.
Ο τελευταίος ‘πελάτης’ του Jon Lemon είναι η Janet Jackson, με την οποία βρίσκεται ήδη στο δρόμο από τις 10 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της περιοδείας «Rock Witchu tour» που ξεκίνησε από το Βανκούβερ του Καναδά. Για τη δουλειά του σ’ αυτή την περιοδεία ο Jon κέρδισε την πολυπόθητη διάκριση.
Σημειωτέον ότι ‘αντίπαλοί’ του στα φετινά TPi Awards ήταν τα εξής «ιερά τέρατα» FoH ηχοληπτών:
Chris Pyne • Gary Bradshaw • Jim Warren • Matt Kettle • Simon Honywill
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση