Διαφήμιση
Πέμπτη, 10 Απρίλιος 2008 13:46

Στο Hall of Fame ο Fritz Sennheiser

Από τον οργανισμό Consumer Electronics Association (CEA) ανακοινώθηκε ότι ο πρωτοπόρος του audio, Dr. Fritz Sennheiser εισήλθε επίσημα στο Consumer Electronics Hall of Fame. Ο 95χρονος ιδρυτής της Sennheiser electronic GmbH & Co. KG είναι ένας από τους 12 ανθρώπους που τους έγινε αυτή η τιμή για το 2008, και επιλέχθηκε για την κατηγορία 'Founders and Inventors'. Ο Gary Shapiro, πρόεδρος και CEO της CEA δήλωσε σχετικά ότι τόσο ο Dr. Fritz Sennheiser όσο και οι υπόλοιποι 11 που εντάχθηκαν φέτος στο Consumer Electronics Hall of Fame, είναι άνθρωποι που έχουν στήσει την audio κοινότητα και κυρίως την έχουν εμπνεύσει με τις υλοποιήσεις τους και το πνεύμα τους.
Η επίσημη τελετή ένταξης των φετινών προτεινόμενων στο Hall of Fame θα λάβει χώρα τον προσεχή Οκτώβριο. Οσο για το Consumer Electronics Hall of Fame, αυτό ιδρύθηκε το 2000 και κάθε χρόνο ένα πάνελ που απαρτίζεται από ειδικούς της βιομηχανίας αποφασίζει για το ποιοί θα είναι αυτοί πού θα έχουν την τιμή να λάβουν πρόσκληση ένταξης στο Hall of Fame .
Να υπενθυμίσουμε κλείνοντας μερικά από τα σημαντικότερα μέλη του Consumer Electronics Hall of Fame στα οποία περιλαμβάνονται επιστήμονες και εφευρέτες όπως οι Emil Berliner, Heinrich Hertz, Alan D. Blumlein, Alexander Graham Bell και Nikola Tesla από τις παλαιότερες γενιές, μαζί με τους εφευρέτες του MP3 format, Dieter Seitzer, Heinz Gerhäuser και Karlheinz Brandenburg. Στα μέλη περιλαμβάνονται αρκετοί μηχανικοί, ακόμα και retailers αλλά και δημοσιογράφοι που έχουν προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες όλες αυτές τις δεκαετίες στο χώρο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών.

Επαφή
Sennheiser, www.sennheiser.co.uk
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση