Διαφήμιση
Πέμπτη, 18 Μάιος 2023 13:27

Η BLOCK & BLOCK στην Kariotis Audio & Lighting

Η Ισπανική εταιρία BLOCK & BLOCK εδώ και δυο δεκαετίες ειδικεύται στην κατασκευή lifting towers, ενώ κατασκευάζει επίσης τράσες & stage πλατφόρμες.
Ολα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται επί Ισπανικού εδάφους (Βαλένθια) γι’ αυτό και η εταιρεία πρεσβεύει ότι βασική της αρχή είναι η επίτευξη της μέγιστης δυνατής ποιότητας, αξιοπιστίας και αντοχής σε κάθε κατασκευή της.
Επιπλέον, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι κατασκευαστές, έχουν αναπτύξει και εφαρμόζουν ειδικές τεχνικές προκειμένου να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των περισσότερων μεταλλικών τους εξαρτημάτων, μελετώντας τα ίδια τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις συνθήκες εφαρμογής και εργασίας τους, δηλαδή ‘πάνω στη δουλειά’.

Τα προϊόντα πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα Ευρωπαικά στάνταρ (Directive 2006/42/CE and BGV C1 and BGG 912 standards), ενώ όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η εταιρία, τα προϊόντα της εξάγονται (μεταξύ άλλων) σε αγορές όπως οι ΗΠΑ και η Γερμανία όπου οι προδιαγραφές ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυστηρές για αντίστοιχα προϊόντα ανάρτησης.

Οσον αφορά τη γκάμα προϊόντων η εταιρία περιλαμβάνει lifting towers τριών κατηγοριών (Τelescopic, Folding legs, Frontal Loading), τράσες τριγωνικές και τετράγωνες στα 29 και 40cm και βεβαίως πολλά αξεσουάρ και παρελκόμενα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της BLOCK & BLOCK θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting.

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση