Διαφήμιση
Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 16:43

Η Soundgroup Djs επενδύει σε FBT

H εταιρία SOUNDGROUP Djs επένδυσε πρόσφατα σε διαφορετικά compact line array συστήματα της σειράς VERTUS της FBT και συγκεκριμένα, σε
4x VERTUS CS-1000, 4x VERTUS CLA406A, 4x VERTUS CLA 118SA και 6x PROMAXX114A.

Η SOUNDGROUP Djs ιδρύθηκε το 2004 από τον Κικιανή Γιώργο και αποτελεί μια δυναμική εταιρεία με Dj που ειδικεύεται στην επαγγελματική ηχητική, μουσική και φωτιστική κάλυψη κάθε είδους Εταιρικής ή Κοινωνικής εκδήλωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει Dj για Δεξιώσεις, Dj για Γάμους, για Party, για Cocktails, για Παιδικά πάρτυ, Dj για Βάπτιση, ενώ παράλληλα παρέχει υπηρεσίες Ηχοληψίας για Συνέδρια, Θεατρικές Παραστάσεις, Συναυλίες, Ομιλίες κλπ…

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι ιδιοκτήτες της SoundGroup Djs, Γιώργος και Άγγελος Κικιανής στο aLive…
«Εδώ και ένα χρόνο περίπου σκεφτόμασταν να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό μας και δεν ξέραμε που να καταλήξουμε καθώς το αντικείμενό μας είναι περισσότερο Dj Events.
Παρήλληλα βέβαια προωθούμε τα live και τα Corporate event για τα οποία όμως δεν είχαμε τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Η πρώτη φορά που συνάντησα την FBT ήταν σε παιδικό πάρτυ που υπήρχαν στον χωρο 2 FBT MAXX-2 δέκα ιντσών που μόλις τα άκουσα δεν πίστευα οτι μπορεί ενα 10ιντσο ηχείο να παίζει τόσο δυνατά και καθαρά!
Ο στόχος λοιπόν που είχαμε βάλει ηταν αρκετά περίπλοκος καθώς έπρεπε να ψάξουμε να βρούμε ηχεία που να κάνουν ταυτόχρονα για πολλές εφαρμογές όπως: Dj, Live και Corporate events! 

Επίσης έπρεπε να είναι: σύγχρονα, ποιοτικά, ελαφριά, μικρού όγκου, μεγάλης ισχύος, εμφανίσιμα, να παίζουν σε συνεργασία ως ενα σύστημα, αλλά και ξεχωριστά ως Dj sets και τέλος σε προσιτή τιμή! Δηλαδή κάτι σχεδόν Απίθανο!

Μετά από πολλές συγκρίσεις ηχοσυστημάτων πολλών επώνυμων εταιρειών, αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην FBT, βλέποντάς την ξανά στην τελευταία έκθεση Music World Expo στο Ζάππειο το 2017. Εκει, στην έκθεση του Ζαππείου, πρωτοείδαμε το Vertus CS 1000 το οποίο μας κέρδισε αρχικά εμφανισιακά καθώς και οταν μάθαμε αργότερα τα χαρακτηριστικά του και την τιμή του. 
Μετά απο μέρες κανόνισα μόνος μου ραντεβού να το ακούσω! Δεν χρειάστηκα πολλή ώρα, έκλεισα αμέσως 1 σύστημα το οποίο ολοκλήρωσα μετά απο 6 μήνες αγοράζοντας άλλο ένα…

Πλέον η FBT ειχε μπει στην καρδιά μου, ενώ ο Αγγελος ήταν λίγο επιφυλακτικός καθώς είχαμε μόνο το πιο μικρό column aray της εταιρείας. Κάποια στιγμή μου ηρθε email απο την Digikal για το CLA 406. Οταν είδα την τιμή και τα χαρακτηριστικά του αποφάσισα να παω στον Βόλο να το ακούσω από κοντά.

Οι κ.κ. Καλοβιδουρης και Καλούτσας ανέχτηκαν όλες τις ιδιοτροπίες μας, καθώς τεστάραμε το σύστημα σε όλες τις συνθήκες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με ενα ντεσιμπελόμετρο στο χέρι, παρατηρώντας διαρκώς το Limiter των ηχείων, παρατηρώντας τα όρια τους…

Θεωρώ ότι το CLA 406 ήταν οτι καλύτερο μπορούσα να βρώ σε αυτή την τιμή, καθώς ήταν αυτό που ήθελα. Αγοράζοντάς το ολόκληρο δηλ. 4 sub και 4 columns μπορούσα να συνδυάσω τις εφαρμογές που ήθελα. α) Να παίξουν ‘σπαστά’ τα 2 συστήματα σε 2 γάμους ή να ενωθούν και να παίξουν ως line aray σε ενα live 1000+ ατόμων. Επίσης μείναμε έκπληκτοι όταν ακούσαμε το FBT MITUS και το FBT PRO MAXX 14A όπου απο τα δεύτερα, επίσης αγοράσαμε αρκετά τεμάχια, καθώς η ποιότητά τους ως stage monitors, αλλά και ως Dj setup ηταν φοβερή!
Η FBT ειναι ο ορισμός του value for money συνδυάζοντας παράλληλα εξαιρετική ποιότητα ήχου και εμφάνισης…
».

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της FBT θα σας δώσουν στην εταιρία Digikal.

Επαφή
Digikal

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση