Διαφήμιση
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 10:20

Save Tungsten!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι η Ελληνική μετάφραση του διεθνούς κινήματος με την ονομασία «Save Tungsten», που απαρτίζεται από ανθρώπους τους φωτισμού και έχει ως σκοπό του να πείσει της εταιρίας παραγωγής λαμπτήρων και φωτεινών πηγών να μην σταματήσουν την παραγωγή των φωτεινών πηγών πυράκτωσης. Διαβάστε το κείμενο και αν συμφωνείτε συνυπογράψτε…

For our friends in Greece:
«Αγαπητοί Σχεδιαστές Φωτισμού, Επικεφαλής Τμημάτων Ηλεκτρολόγων, Διευθυντές Παραγωγής και Θεάτρου, προσπαθούμε να κινητοποιήσουμε την υποστήριξη των μεγαλύτερων και σημαντικότερων ανθρώπων στον κόσμο του Φωτισμού που ανησυχούν όλο και περισσότερο για τη μείωση της παραγωγής διαφόρων τύπων λαμπτήρων πυράκτωσης (Βολφραμίου), ώστε να πιέσουμε τις μεγαλύτερες εταιρίες φωτισμού από τη μία και λαμπτήρων από την άλλη (ιδιαίτερα τη Phillips, εξαιτίας της τεράστιας παγκόσμιας αγοράς της και επειδή και οι δυο πλευρές παράγουν θεατρικούς προβολείς και λαμπτήρες και έχουν πάψει πια να επενδύουν στη παραγωγή προϊόντων πυράκτωσης) να προστατεύσουν τις πηγές πυράκτωσης και την μελλοντική τους παραγωγή. Ασκούμε επίσης πιέσεις σε εταιρίες όπως η Ushio, η GE και η Sylvania.
Η εκστρατεία αυτή δεν στρέφεται εναντίον κάποιας άλλης συγκεκριμένης πηγής, όπως τα LED ή τους λαμπτήρες εκκένωσης, αλλά απλώς μια προσπάθεια να προστατεύσουμε ένα ιδιαίτερα όμορφο είδος που φαίνεται να απειλείται. Φυσικά όλοι θέλουμε αποτελεσματικότερες και λιγότερο ανθρακογόνες πηγές και μπορούμε να προσπαθήσουμε να μειώσουμε το τρέχον 10% εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα που ο θεατρικός φωτισμός αποδίδει σε μια θεατρική παραγωγή, αλλά το να θεωρούμε ως λύση τη σταδιακή εξαφάνιση των πηγών Πυράκτωσης είναι κάτι που θλίβει και εμένα και πολλούς άλλους Σχεδιαστές Θεατρικού Φωτισμού.
Θα θέλατε να βοηθήσετε με την συμπαράστασή σας αυτή την ομάδα;
Προσπαθούμε να συντάξουμε μία πρόχειρη γραπτή επιστολή την οποία διακεκριμένοι και σημαίνοντες άνθρωποι του φωτισμού όπως εσείς να μπορούν να στηρίξουν με το όνομά τους.
Το μόνο που χρειαζόμαστε ένα email με την υποστήριξή σας στην εκστρατεία.
Αν ως Σχεδιαστής Φωτισμών έχετε κερδίσει βραβεία παρακαλούμε ενημερώστε μας ώστε να μπορούμε να τα αναφέρουμε για να καταδείξουμε τη βαρύνουσα σημασία της υποστήριξής σας!
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ελπίζουμε στην συμπαράστασή σας. Αν θεωρείτε ότι μπορεί κάποιος ακόμη να βοηθήσει, προωθήστε του αυτό το μήνυμα. Το έχουμε ήδη προωθήσει στους Φωτιστές του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά θα ήταν τέλεια αν καταφέρναμε να διαδώσουμε την είδηση σε όποιον ενδιαφέρεται παγκοσμίως.
Στείλτε το μήνυμα συμπαράστασής σας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

Save Tungsten facebook page

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση