Διαφήμιση
Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2013 10:11

Η Music Essentials επενδύει σε RCF

Από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση, σχετικά με την πρόσφατη επένδυση της αναδυόμενης rental εταιρίας Music Essentials σε ηχεία της ιταλικής RCF.

Δελτίο Τύπου - Kariotis Audio & Lighting
«H αναδυόμενη εταιρία παροχής μουσικών καλύψεων Music Essentials του Ανδρέα Γιαννά που εδρεύει στην Αθήνα (Μαρούσι) επένδυσε στα καινούργια πανίσχυρα ηχεία της RCF TT5-A και στα sub 8004AS.
H Μusic Εssentials ειδικεύεται στην παροχή μουσικής επένδυσης και οπτικοακουστικού εξοπλισμού προηγμένης τεχνολογίας για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Mε έμφαση την υψηλή ποιότητα και αισθητική, η Μusic eΕsentials στοχεύει στην προσφορά μιας ολοκληρωμένης οπτικοακουστικής εμπειρίας προσαρμοσμένης στις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης.   

RCF TT5-A και στα sub 8004AS
Τα TT5-A είναι το νέο δίδρομο ηχείο της RCF που αποτελείται από ένα 15ιντσο γούφερ με μαγνητικό σύστημα νεοδυμίου και 4ιντσο πηνίο φωνής για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας κι ένα επίσης 4ιντσο compression driver που φορτίζεται από ευμεγέθη κόρνα. Η διασπορά του ηχείου είναι 90x50 μοίρες στον οριζόντιο και κάθετο άξονα αντίστοιχα, ενώ φυσικά το ηχείο διαθέτει ενσωματωμένο DSP επεξεργαστή (32bit στα 96kHz) και δυο ανεξάρτητα ενισχυτικά class D, ένα για κάθε δρόμο (1100 W αποθέματα ισχύος για το γούφερ και 500 W για το high frequency driver που το καθιστούν ένα από τα ισχυρότερα δίδρομα ηχεία της κατηγορίας του), ενώ είναι και RDNet ready.
Τέλος, το ηχείο ενσωματώνει μηχανικό rigging σύστημα για rental ή installation εφαρμογές, ενώ διατίθενται και αξεσουάρ ανάρτησης προκειμένου ο χρήστης να δημιουργήσει clusters με TT5-A.

RCF sub 8004AS
Οσον αφορά το επίσης νέο ενεργό sub 8004AS είναι κι αυτό ένα από τα ισχυρότερα της κατηγορίας του. Φοράει ένα 18ιντσο γούφερ αεριζόμενου πόλου, με πηνίο φωνής 4ιντσών. Ελέγχεται μέσω DSP (υποστηρίζει επιλεγόμενα presets για ακόμα ευκολότερο setup), υποστηρίζει delay control και οδηγείται από έναν ενσωματωμένο τελικό ενισχυτή με αποθέματα ισχύος 1250 Watt. Οσον αφορά τις επιδόσεις του, το μέγιστο SPL ανέρχεται στα 136dB και η μέγιστη πρόσληψη ισχύος στα 1250Watt RMS (2500 Watt Peak). Σημειωτέον ότι μπορεί να συνοδεύσει αρκετούς από τους δορυφόρους της εταιρίας και όχι μόνο το TT5-A, καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι η εταιρία το δίνει και ως ιδανικό συνοδό για τα line array συστήματα της σειράς HDL (HDL 10-A και HDL 20-A)».

* Οι φωτογραφίες είναι από το πρώτο installation των ηχείων στις αποθήκες της εταιρίας Kariotis Audio & Lighting στα Μέγαρα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις και το βασικό demo για την εταιρία Music Essentials…

Επαφή
Music Essentials

 

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση