Διαφήμιση
Τρίτη, 05 Μάρτιος 2013 23:11

H RTS στα Pinewood TV Studios

Τα βρετανικά Pinewood Studios που συμπεριλαμβάνονται στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά στούντιο του κόσμου (πέρυσι γυρίστηκαν εκεί μεταξύ άλλων μερικά από τα μεγαλύτερα blockbusters, όπως τα Les Miserables, Skyfall, Snow White και the Huntsman and Prometheus, όλα τους με Οσκαρικές υποψηφιότητες και διακρίσεις στα φετινά βραβεία), προχώρησαν πρόσβατα σε μια σειρά επενδύσεων, αναβαθμίζονταν ένα μεγάλο τμήμα των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού τους.
Στα πλαίσια της συγκεκριμένης επένδυσης, τα στούντιο αναβάθμισαν πλήρως και τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας τους, επιλέγοντας ξανά εξοπλισμό της RTS. Συγκεκριμένα, τα Pinewood Studios διαθέτουν πλέον ολοκληρωμένα intercom συστήματα στα οποία περιλαμβάνονται ADAM matrix και keypanels από τις σειρές CLD, KP-32 και KP-12 της RTS.

Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι των studio, τα συστήματα της RTS ήταν ήδη οικεία στους τεχνικούς και τους χειριστές των studio, γι’ αυτό και η επιλογή των νέων προϊόντων της εταιρίας ήταν μονόδρομος. Όπως είπαμε, στην καρδιά του νέου συστήματος ενδοεπικοινωνίας που εγκαταστάθηκε, βρίσκεται το ADAM modular intercom matrix της RTS, εξοπλισμένο με 464 interfaces και 7 rack units, το οποίο μπορεί να εντάξει έως και 1000 χρήστες εντός του συστήματος ενδοεπικοινωνίας, ενώ παράλληλα τα MCII master controllers υποστηρίζουν επιπρόσθετες διασυνδέσεις Ethernet μεταξύ του intercom matrix και έως και 32 PC clients μέσω του AZedit software. Το ADAM matrix είναι προσβάσιμο μέσω τω νkeypanels των σειρών KP-12-CLD, DKP-16-CLD, KP-32 και KP-12 series της RTS, που έχουν εγκατασταθεί σε όλους τους χώρους των Pinewood Studios.

Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα της RTS θα σας δώσουν στην εταιρία Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση