Διαφήμιση
Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2012 01:17

60 headset της AKG στο Jesus Christ Superstar

Ο Andrew Lloyd Webber ήταν μόλις 21 ετών όταν συνεργάστηκε με τον Tim Rice για να γράψουν την περίφημη ροκ όπερα Jesus Christ Superstar. Σήμερα, 40 χρόνια μετά, ο Laurence Connor έδωσε ξανά σάρκα και οστά στη μεγαλειώδη και κλασική συνάμα αυτή παραγωγή στην οποία συμπεριλαμβάνει μερικά πολλά τρανταχτά ονόματα όπως η Mel C των Spice Girl και ο Αυστραλός κωμικός Tim Minchin μεταξύ άλλων.

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε η ανάγκες για μικρόφωνα σε μια τέτοια παραγωγή είναι πραγματικά τεράστιες, όπως και οι απαιτήσεις. Γι’ αυτό και οι παραγωγοί και οι τεχνικοί του μιούζικαλ επέλεξαν 60 headset μικρόφωνα AKG C544L για όλα τα φωνητικά κατά τη διάρκεια του show.
Η επιλογή ήταν ιδιαίτερα προσεκτική από τους δυο ηχολήπτες της παράστασης καθώς ζήτησαν από την SSE Audio Group που υποστήριξε ηχητικά τις παραστάσεις, να οργανώσουν μια συγκριτική διαδικασία δοκιμής (Α-Β tests) που περιελάμβανε συνολικά 12 διαφορετικά μικρόφωνα, προκειμένου να επιλέξουν αυτά που τους ταιριάζουν καλύτερα. Ετσι επέλεξαν τα AKG C544L μέσα από τα υπόλοιπα 11 ανταγωνιστικά και εξίσου αξιόλογα μικρόφωνα πρώτης γραμμής. Όπως ανέφεραν, τα επέλεξαν για την ηχητική τους πιστότητα, τη σταθερότητά τους και την εξαιρετική προσαρμογή τους στα κεφάλια των χορευτών – ηθοποιών δίχως η θέση τους να επηρεάζεται διόλου από τις κινήσεις τους, καθώς και από ευκολία χρήσης και την αξιοπιστία τους. Όλες αυτές οι παράμετροι τους οδήγησαν στο να επιλέξουν τα 60 headset μικρόφωνα AKG C544L.

Περισσότερες πληροφορίες για τα headset C544L αλλά και για τα υπόλοιπα μικρόφωνα της AKG θα σας δώσουν στο Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση