Διαφήμιση
Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2012 18:13

10 με τόνο για Midas & Omikron Electronics

Η εταιρία Omikron Electronics ανακοίνωσε τη διάθεση 10 ψηφιακών μίξερ της σειράς PRO της Midas στην Ελληνική αγορά, σε διάστημα μικρότερο των έξι μηνών, από τότε δηλαδή που η εταιρία ανέλαβε την αντιπροσώπευση της Midas στη χώρα μας. Αναμφίβολα πρόκειται για έναν ικανό αριθμό πουλημένων μίξερ σε μια εποχή που οι επενδύσεις αυτού του είδους φθίνουν ολοένα και περισσότερο. Δείτε αναλυτικά στο δελτίο τύπου της Omikron Electronics που ακολουθεί ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες των 10 νέων μίξερ της ψηφιακής σειράς PRO της Midas.

Δελτίο Τύπου - Omikron Electronics
«Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, μετά από διάστημα μόλις 6 μηνών, η εταιρεία μας έφτασε τον απίστευτο αριθμό πωλήσεων των 10 νέων ψηφιακών κονσολών MIDAS PRO, ξαφνιάζοντας ευχάριστα εντός και εκτός συνόρων, αφού αποτελεί ρεκόρ ακόμα και για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα. 
Οι νέοι ιδιοκτήτες που εμπιστεύτηκαν τόσο την ποιότητα και αξιοπιστία της MIDAS όσο και την υποστήριξη και ευελιξία της Omikron Electronics, βάσει χρονολογικής σειράς είναι οι κάτωθι:

Νίκος Ζαννής & Μάκης Δρακόπουλος – 1 x PRO2
Μεταλλίδης Κωνσταντίνος και Αντώνης – 1 x PRO2
Σταυρός του Νότου (Κέντρο Διασκέδασης) – 1 x PRO2
Ζαννίκος & Κουμπιάς – 1 x PRO1
Fuzz Club – 1 x PRO3 & 1 x PRO2
United Technical Group – 4 x PRO2 

Η Omikron Electronics μετά την ανάληψη της αντιπροσώπευσης των εταιρειών MIDAS και KLARK TEKNIK τον περασμένο Απρίλιο, προχώρησε με συμμάχους το Music Group και τα κεντρικά της MIDAS - KLARK TEKNIK σε μία σειρά ενεργειών με σκοπό να αποκαταστήσει τη θέση της MIDAS - KLARK TEKNIK στην κορυφή της Ελληνικής αγοράς. 
Αρχικά προχωρήσαμε σε καθημερινά σεμινάρια παρουσιάσεις σε ατομικό επίπεδο, με ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους και χωρίς κόστος, φιλοδοξώντας να έρθει σε επαφή κάθε ηχολήπτης, μηχανικός ήχου και τεχνικός, ανεξαρτήτως επιπέδου, με τις νέες ψηφιακές MIDAS, δίνοντας τη δυνατότητα για απεριόριστο hands on χρόνο. Μέσα σε 5 μόλις μήνες πέρασαν από τα σεμινάρια πάνω από 110 επαγγελματίες του χώρου, αναγνωρίζοντας τις νέες εξελιγμένες δυνατότητες των κονσολών και την προσπάθειά μας να λάβουν το μερίδιο που τους αναλογεί στην ελληνική αγορά. Ήδη τη στιγμή που γράφεται αυτό το δελτίο τύπου τα σεμινάρια συνεχίζονται με πάνω από τριάντα άτομα να έχουν κλείσει κάποια ημέρα! Στόχος είναι να περάσουν από την εταιρεία πάνω από 400 επαγγελματίες του χώρου.

Στο ευαίσθητο κομμάτι της υποστήριξης, παρότι οι MIDAS έχουν κερδίσει σε παγκόσμιο επίπεδο την αναγνώρισή τους ως τις πλέον αξιόπιστες κονσόλες, εν τούτοις εμείς δημιουργήσαμε αποκλειστικό τμήμα τεχνικής υποστήριξης διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο κάθε μέρα της εβδομάδας με υπεύθυνους τους κ.κ. Λευτέρη Νεοκοσμίδη και Νίκο Κατσαντώνη. Παράλληλα, έχοντας πάντα διαθέσιμες στις αποθήκες μας μία PRO2 και μία PRO1 η εταιρεία είναι έτοιμη να υποστηρίξει σε πραγματικό χρόνο οποιοδήποτε πρόβλημα ήθελε προκύψει. Σε αυτό άλλωστε συμβάλλει ουσιαστικά και η 3ετής εργοστασιακή εγγύηση της MIDAS – KLARK TEKNIK. 
Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι επίσης η δημιουργία ενός «δικτύου» ιδιοκτητών Midas με συγκεκριμένα για αυτούς οφέλη, αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα σε μεταγενέστερο χρόνο. 
Οι πωλήσεις αυτές, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία, αποτελούν μία ουσιαστική αναγνώριση τόσο των υψηλών προδιαγραφών των ψηφιακών κονσολών της MIDAS, όσο και των συνεχών προσπαθειών της Omikron Electronics να προσφέρει ένα ελκυστικό και αξιόπιστο πακέτο με κάθε αγορά μίας νέας κονσόλας. Εκτιμούμε και τιμούμε ιδιαίτερα την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι συνεργάτες μας!».

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(6 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση