Διαφήμιση
Δευτέρα, 13 Αύγουστος 2012 12:06

Le Maitre ετών 35

Η Le Maitre Γιορτάζει 35 χρόνια από όταν οι Rick Wilson, Harold Berlinski και Karen Haddon ‘έστησαν’ την πίσω στη δεκαετία του '70, η εταιρεία έχει καταφέρει με τις δυνάμεις της να γίνει ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της, τα πυροτεχνήματα και τα ειδικά εφφέ.
“Έχουμε πάνω από 500 προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων και των ανανεωμένων PyroFlash και ProStageII σειρών και συνεχίζουμε να παράγουμε προϊόντα τεχνολογίας αιχμής. Αυτό το έτος δεν θα αποτελεί εξαίρεση με μια εκπληκτική νέα σειρά Pyros που σύντομα να βγούν επί σκηνής, καθώς και μια συναρπαστική νέα εξέλιξη στο μέτωπο των μηχανών καπνού αργότερα μέσα σε αυτό το έτος” – δείτε αυτό το σημείο.
“Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι οι πωλήσεις των προϊόντων μας είναι μεγαλύτερες από ποτέ. Έχουμε μεγαλώσει το δίκτυο διανομής μας σε 75 εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο και έχουμε δαπανήσει πολύ χρόνο και κόστος σε όλο τον κόσμο για να πάρουμε εγκρίσεις για τα προϊόντα. Έχουμε μια εξαιρετική παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά, η Αμερικανική αγορά είναι σε άριστα χέρια από την ίδρυση της Le Maitre USA LLC και τώρα δουλεύουμε σε μια νέα φάση επέκτασης στην Ασία και την Άπω Ανατολή. Στην πραγματικότητα η Επικεφαλής Πωλήσεων μας, Elaine Peake είναι τώρα στην Ινδία για το Palm Mumbai”, λέει ο Wilson. Εκτός από την κατασκευή και τις πωλήσεις από επιχειρησιακής πλευράς οι Εκδηλώσεις Spearheaded της Le Maitre Εκδηλώσεις - από την Karen Haddon - επίσης έχει πάει καλά.
“Η δουλειά στην Le Maitre Events έχει προαχθεί με την προμήθεια, τον συντονισμό και την χρήση των Pyros και των εφφέ σε πολλές εκδηλώσεις. Οι πιο πρόσφατες περιλαμβάνουν: Ζωντανές εμφανίσεις, όπως το Britain’s Got Talent και το X-Factor Tour. Μεγάλες πρεμιέρες ταινιών, συμπεριλαμβανομένων των Hunger Games και του Τιτανικού-3D. Τηλεοπτικών εκπομπών, όπως Sports Personality Of The Year και φυσικά πολλές συναυλίες και φεστιβάλ σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη”.

"Μεγάλο μέρος της επιτυχίας της Le Maitre μπορεί να αποδοθεί και στο προσωπικό μας βέβαια στους τομείς Έρευνας & Ανάπτυξης, παραγωγής, τις πωλήσεις.... πολλοί από τους ανθρώπους μας είναι μαζί μας εδώ και 25 έτη. Η επιτυχία μας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό από την εμπειρία των ανθρώπων που απασχολούμε και φέτος έχουμε προσλάβει επιπλέον προσωπικό τριών ατόμων για την Ε & Α - τον Dr. Hamish Cavaye (PhD), τον Tobias Phillips (BSc.) και τον Mark Rhind (MEng). Όλοι ανυπομονούμε για το μέλλον και τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας”, λέει η Haddon.

Περισσότερα θα σας πούνε στην εταιρία Π. Βασιλείου ΑΕΕ

Επαφή
Π. Βασιλείου ΑΕΕ

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση