Διαφήμιση
Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2009 12:28

30 Χρόνια Meyer Sound

Φέτος στα πλαίσια της Prolight+Sound, η Meyer Sound θα γιορτάσει τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας και δημιουργίας στον τομέα του επαγγελματικού ήχου. Σημειώστε λοιπόν όσοι επισκεφθείτε τη φετεινή έκθεση στη Φρανκφούρτη, ότι η εκδήλωση για τα 30 χρόνια της Meyer θα λάβει χώρα στις 2 Απριλίου και ώρα 16.00 στο στάντ της εταιρίας (Ε 29 του Hall 4.1).
Οσοι επισκεφτείτε λοιπόν το περίπτερο της Meyer στη Φρανκφούρτη, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά όχι μόνο τα προιόντα εκείνα που έκαναν τη Meyer Sound να ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους ανθρώπους της Meyer που έχουν κάνει σύνθημά τους και πράξη τους, το ολοκληρωμένο customer service και τη συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών τους και των end users.
Στο stand E29, λοιπόν του Hall4 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα νέα προιόντα της Meyer Sound (την οικογένεια line array ηχείων MILO, τα μικρότερα M'elodie, το νέο sub 500-HP, την compact σειρά ηχείων UltraSeries με τα δυο πιο πρόσφατα μέλης της όπως τα UPQ-1P wide coverage και το UPQ-2P narrow coverage), καθώς και όλα τα ηλεκτρονικά και τους επεξεργαστές της εταιρίας όπως ο επεξεργαστής Galileo 616, το Compass control software και το Matrix3 audio show control system. Επίσης, θα λάβουν χώρα και πολλές παρουσιάσεις με πιο ενδιαφέρουσα αυτή του TM Array, του πολλαπλού array των αναρτώμενων sub που ήδη εφαρμόζεται επιτυχώς στην παγκόσμια περιοδεία των Metallica όπου σε κάθε venue στήνεται κυκλικά της σκηνής το PA σύστημα.
Επίσης, ο John Pellowe θα εξηγήσει την τεχνολογία πίσω από το συνολικό Constellation project της Meyer Sound. Τέλος, για ακόμα μια χρονιά στο περίπτερο της εταιρίας θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από θεματικές συζητήσεις και αναλύσεις με το πάνελ των προσκεκλημένων να περιλαμβάνει καταξιωμένους συντελεστές και παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας. Περισσότερα στο περίπτερο της Meyer Sound. H εκδήλωση για τα 30 χρόνια της Meyer θα λάβει χώρα στις 2 Απριλίου και ώρα 16.00 στο στάντ της εταιρίας (Ε 29 του Hall 4.1).

Επαφή
Omikron Control, www.omikroncontrol.gr, www.meyersound.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση