Διαφήμιση
Τρίτη, 10 Φεβρουάριος 2009 14:47

H Behringer γιορτάζει τα 20 χρόνια της

«Αν κάποιος μου έλεγε πριν από δυο δεκαετίες ότι θα είχα 3.500 εργαζόμενους ανά τον κόσμο και θα είχα υλοποιήσει εκατοντάδες προϊόντα, θα του απαντούσε ότι είναι τρελός» δήλωσε ο Uli Behringer, στις εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια της Behringer, που η εταιρία τα γιόρτασε δεόντως στην πρόσφατη Namm.
Επιπλέον, αναφερόμενος στην παγκόσμια οικονομική κρίση, ο Michael Deeb, CEO της εταιρίας, ανέφερε ότι η Behringer έχει ισχυρές οικονομικές βάσεις, δεν βασίζεται σε δανεισμό ενώ έχει τον πλήρη έλεγχο της γραμμής παραγωγής και του παγκόσμιου δικτύου αντιπροσώπων της. Ολα αυτά, δήλωσε, αφενός μεν εξασφαλίζουν πλήρως την εταιρία στις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε, αλλά και τις εξασφαλίζουν νέες προοπτικές ανάπτυξης και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της, αφού τέτοιες εποχές κρύβουν και ευκαιρίες για όσες εταιρίες είναι κραταιές και σωστά δομημένες.
Οι εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια της Behringer θα συνεχιστούν όλο το 2009 στην λεγόμενη και ως πόλη της Behringer, στο Zhongshan της Κίνας όπου θα την επισκεφθούν πολλοί dealers και αντιπρόσωποι της εταιρίες καθώς και ο διεθνής τύπος.

Επαφή
Behringer, www.behringer.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση