Διαφήμιση
Τρίτη, 18 Απρίλιος 2023 09:16

H beyerdynamic ‘επανεφευρίσκει’ την ανανεωμένη σειρά M

Η beyerdynamic ‘επανεφευρίσκει’ τη θρυλική της σειρά μικροφώνων M Series. Αυτό είναι κάτι που η εταιρία ‘ξεκαθάρισε’ στα πλαίσαι της έκθεσης Namm όπου παρουσιάστηκε η νέα σειρά Μ, ανανεωμένη και φρέσκια, και μάλιστα όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στον τομέα της παραγωγής. Τα μικρόφωνα της δημοφιλούς σειράς λοιπόν επανασχεδιάστηκαν από την αρχή διαθέτοντας πλέον ένα μοντέρνο και σύγχρονο ‘look’, ενώ παράλληλα σύμφωνα με την εταιρία έχει επιτευχθεί και ο πρωταρχικός στόχος, που δεν ήταν άλλον από τη διατήρηση της ηχητικής ταυτότητας του κάθε μικροφώνου, που αποτελεί άλλωστε και το σήμα κατατεθέν της σειράς.

Τα μικρόφωνα συνεχίζουν και κατασκευάζονται χειροποίητα στο εργοστάσιο της beyerdynamic στη Γερμανία από μια επιλεγμένη ομάδα ανρώπων, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Thorsten Bender, Director of Production της γερμανικής εταιρίας.

Ο ίδιος επισήμανε ότι τα δυο ribbon μικρόφωνα της σειράς, το M 160 και M 130 ήταν εξαιρετικά δύσκολο να παραχθούν, γι αυτό άλλωστε και εκπαίδευσαν ειδικά για την παραγωγή των εν λόγω μικροφώνων, και για περισσότερο από ένα χρόνο, τεχνικούς που εξειδικεύτηκαν στο ribbon, εξ’ ου και μια ιδιαίτερα μικρή ομάδα ανθρώπων εμπλέκται στην υλοποίηση και κατασκευή του M 160. Τα νέα μικρόφωνα πργματοποίησαν το ντεμπούτο τους στη NAMM και αναμένονται στην αγορά το 4ο τίμηνο του τρέχοντος έτους…

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην ετιαρία RM Audio…

Επαφή
RM Audio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση