Διαφήμιση
Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2022 10:51

Νέα Experience Centres από τη Genelec

Η Genelec ανακοίνωσε το άνοιγμα δυο νέων – υπερσύγχρονων Experience Centres σε Στοκχόλμη και Ελσίνκι που ήρθαν να προστεθούν στα υπάρχοντα, σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

Τα Experience Centres της Genelec, έχουν ως σκοπό την ενημέρωση των υποψηφιών πελατών για τα νέα συστήματα της εταιρίας, αλλά και για την πλέον κατάλληλη λύση για κάθε πελάτη, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του.

Πιο συγκεκριμένα το Experience Centres της Στοκχόλμης, περιλαμβάνει 5 διακριτές ζώνες που είναι οι εξής: το κορυφαίο 7.1.4 immersive Boman Room, τα stereo environments Saltgruvan και Berg Rooms, το μεγάλο Live Room, και ο χώρος του Lobby για παρουσισάσεις και demo  συστημάτων AV.

Φυσικά, όλοι οι επιμέρους χώροι είναι εφοδιασμένοι με μια εκτεταμένη γκάμα ηχείων και ολοκληρωμένων συστημάτων Genelec smart active loudspeakers and subwoofers, όλα τους βελτιστοποιημένα με τη χρήση του GLM calibration software. Επιπρόσθετα στο Lobby Area βρίσκονται εγκατεστημένα και οι σειρές Smart IP και 4000 series installation loudspeakers.
Μια μεγάλη γκάμα απο διαφορετικές πηγές είναι διαθέσιμη για την οδήγηση των συστημάτων (DAWs, streaming devices και music servers) προκειμέου οι πελάτες να μπορούν να έχουν ολοκληρωμένη άποψη,

Το Helsinki Experience Centre φιλοξενείται σε ένα όμορφο κτίριο του 19οθ αιώνα και διαθέτει δυο χώρους ακρόασης και δοκιμών. Εναν με ένα 7.1.4 immersive σύστημα που βασίζεται στα 3δρομα – ομοαξονικά The Ones, ενώ ο δεύτερος χώρος προορίζεται για στερεοφωνικές ακροάσεις και περιλαμβάνει τα μοντέλα 1234A main studio loudspeakers.

Αν λοιπόν σας φέρει ο δρόμος σας στη Στοκχόλμη ή στο Ελσίνκι, κλείστε εδώ ένα ραντεβού για να βιώσετε την εμπερία Genelec στην πράξη...
Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο για τα προϊόντα της Genelec στη χώρα μας θα σας δώσουν στο Bon Studio...

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση