Διαφήμιση
Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2020 18:25

Η Merging Technologies γιορτάζει 30 χρόνια καινοτομίας

Από την εταιρία Stereotype που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Ελβετικής Merging Technologies λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τα προϊόντα της εταιρίας…

Δελτίο τύπου - Stereotype
«Ο Οκτώβριος είναι μήνας γιορτής τόσο για τους Ελβετούς κατασκευαστές τόσο και για τους ανά τον κόσμο φίλους και χρήστες της. Οι λόγοι σημαντικοί: Το Anubis βρίσκει τη θέση του σε όλο και περισσότερα στούντιο, ανεξαρτήτου μεγέθους και φορητότητας. Είτε πρόκειται για επιτόπια DSD ηχογράφηση, είτε για την καρδιά ενός στούντιο που αναζητά τη υψηλή ποιότητα ήχου ενώ εκμεταλλεύεται τη δικτυακή συνδεσιμότητα αλλά και τις δυνατότητες ελέγχου του συστήματος ακρόασης (monitor control).

Την ίδια στιγμή προσφέρεται και η επετειακή έκδοση του DAW Pyramix. Αναγνωρισμένο εδώ και χρόνια από παραγωγούς ορχηστρικής μουσικής καθώς και mastering μηχανικούς ως το πιο εύηχο και λειτουργικό λογισμικό, το Pyramix αποκτά όλο και πιο ευρύ κοινό, τη στιγμή που υπερηφανεύεται πως είναι η μοναδική λύση για πολυκάναλη ηχογράφηση και επεξεργασία σε φορμά υψηλής ανάλυσης.
Η έκδοση των 25 χρόνων, έρχεται ενισχυμένη με τον πυρήνα του λογισμικού της Native έκδοσης προσαρμοσμένη για εκμετάλλευση του multithreading, κάτι που ως τώρα προσέφερε μόνο η Masscore εκδοχή. Αξίζει επίσης να αναφερθεί και η πλήρης υποστήριξη Dolby Atmos, με ένα καλοστημένο workflow, πλαισιώνοντας έτσι το ήδη εύχρηστο σύστημα πολυκάναλης παραγωγής υλικού για εικονικά περιβάλλοντα εμβύθισης και όχι μόνο. Τα ιδιαιτέρως καλά νέα είναι η νέα τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας σε σχέση με το Pyramix, που πλέον προσφέρεται στις εκδοχές Elements, Pro, Premium, ξεκινώντας στά 108 ευρώ, καθιστώντας το έτσι πιο προσιτό από ποτέ, ενώ ισχύουν εκπτώσεις 75% για σπουδαστές».

Περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα της Merging Technologies θα σας δώσουν στην εταιρία Stereotype…

Επαφή
Stereotype
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
τηλ. 2310513775

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση