Διαφήμιση
Τρίτη, 25 Μάρτιος 2014 18:47

Ακούγοντας DSD στη Φρανκφούρτη

Ουσιαστικά το κλασικό πλέον M7 (το γνωστό reverb της Bricasti Design) πήγαμε να ακούσουμε, DSD ακροάσεις από το χαϊφιντελικό M1 μας προέκυψαν. Το Μ1 είναι αυτό που βλέπετε πάνω – πάνω στη φωτό και αποτελεί το state of the art DAC της Bricasti. Απευθύνεται σε οικιακές εφαρμογές high end ήχου, αλλά ποιος λέει ότι δεν μπορεί να μπεί στην ηχητική αλυσίδα ενός μερακλήδικου PA μετά την ψηφιακή κονσόλα (και πρίν τους επεξεργαστές - ενισχυτές; Ειδικά αν αυτοί είναι αναλογικής σχεδίασης και δεν διαθέτουν ψηφιαναλογικούς μετατροπείς). 

Στα ατού του Μ1(ή αλλιώς Model 1 USB Digital to Analog Converter όπως είναι ο πλήρης τίτλος της συσκευής) η dual mono σχεδίασή του που προσφέρει δυο πλήρως ανεξάρτητα κανάλια, το καθένα με το δικό του στάδιο τραφοδοσίας, του δικοόυς του D/A converter, το δικό του ανεξάρτητο DDS clocking και βεβαίως ανεξάρτητα αναλογικά κυκλώματα για την έξοδο του κάθε καναλιού.
Κάθε κανάλι χρησιμοποιεί τους stereo ADI 1955 D/A converter σε mono configuration. Στα ατού του όπως είπαμε η δυνατότητα DSD playback, και η υποστήριξη sample rates με ανάλυσης έως 192khz στα 24 bits.

Οι ακροάσεις έγιναν από το σύστημα που βλέπτε στη φωτογραφία και από DSD υλικό (Super audio CD φορμά) που χρησιμοποιήσαμε ως πηγή. Μακράν ένα από τα καλύτερα ακούσματα της έκθεσης…
Περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα της Bricasti Design θα σας δώσουν στο Athens Pro Audio…

Επαφή
Athens Pro Audio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση