Διαφήμιση
Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2012 12:18

Sontronics HALO για κιθαρίστες

Ένα νέο δυναμικό μικρόφωνο ήρθε να προστεθεί στην ήδη μεγάλη γκάμα μικροφώνων της Βρεττανικής εταιρείας Sontronics. Αυτή τη φορά απευθύνεται στους κιθαρίστες και ειδικά σ’ αυτούς που δεν αποχωρίζονται τον αγαπημένο τους ενισχυτή.
Η θέση του HALO είναι ακριβώς μπροστά στον ενισχυτή κιθάρας και ηδουλειά του, είναι να καταγράψει όσο γίνεται πιο ρεαλιστικά τον ήχοτου ενισχυτή. Το HALO έχει μια δυναμική κάψα με ιδιαίτερα μελετημένη ανάρτησησε βάση τεσσάρων ελατηρίων, μέσα σε ένα κυκλικό πλαίσιο. Η εξελιγμένη ανάρτηση επιτρέπει να φέρουμε το μικρόφωνο πολύ κοντά στην καμπίνα του ενισχυτή κιθάρας, για να εκμεταλλευτούμετο proximity effect, προστατεύοντας το μικρόφωνο από τις αναμενόμενεςδονήσεις και κραδασμούς καθώς η βάση και το σύστημα ανάρτησης συμβάλλουν στην καλύτερη δυνατή αποσύζευξη του μικροφώνου από το έδαφος, που είναι και το ζητούμενο άλλωστε για κάθε μικρόφωνο.

Το HALO, σύμφωνα με την εταιρία, είναι ιδανικό για χρήση στην σκηνή ή στο studio ηχογράφησης. Το HALO βασίζεται στο φημισμένο μοντέλο STC-80 της Sontronics, ένα φορητό δυναμικό μικρόφωνο που δίνει εξαιρετικά αποτελέσματαστα φωνητικά, αλλά που έχει αρχίσει σε μεγάλο βαθμό να χρησιμοποιείται και σε ενισχυτές κιθάρας για live και studio. Το HALO διαθέτει την ίδια κάψα, ελαφρώς ενισχυμένη για να συλλαμβάνει με ακρίβεια τις συχνότητες του ενισχυτή σας, διατηρώντας το ηχόχρωμα της καμπίνας.

Χαρακτηριστικά Sontronics HALO
• Απόκριση Συχνότητας: 50Hz – 15kHz
• Ευαισθησία: -53dB +- 2dB
• Πολικό Διάγραμμα: Καρδιοειδές
• Αντίσταση: <= 600 Ohms
• Συνδετήρας XLR 
Η τιμή του μικροφώνου είναι 121 € + ΦΠΑ και περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία ΕΛΙΝΑ ΑΒΕΕ...

Επαφή
ΕΛΙΝΑ ΑΒΕΕ
τηλ.: 2108830311-4


Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση