Διαφήμιση
Δευτέρα, 18 Ιούλιος 2011 13:45

Κορυφαίος Βρετανός παραγωγός επιλέγει JBL

Ο Bob Kraushaar συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παραγωγούς της Βρετανικής μουσικής σκηνής, έχοντας στο παλμαρέ του συνεργασίες με μερικούς από τους πλέον κορυφαίους καλλιτέχνες και συγκροτήματα του ‘νησιού’ όπως οι Pet Shop Boys, Elton John, Tom Jones, Gang Of Four, Gary Barlow και Paul McCartney. Ο Bob Kraushaar ξεκίνησε την καριέρα του δίπλα στο θρυλικό παραγωγό Trevor Horn, στα SARM Studios. Πρόσφατα μίξαρε το τελευταίο άλμπουμ των Pet Shops Boys, καθώς και το πρόσφατο άλμπουμ της Honey Ryder.

Αυτά τα άλμπουμ ο Kraushaar τα μίξαρε με το τελευταίο του απόκτημα, τα JBL LSR4328P studio monitors και τo LSR4312SP subwoofer τα οποία του τα πρότεινε ο επίσης παραγωγός Jon O’Mahony, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης των LA Sound Studios στο Acton της Βρετανίας (όπου περιλαμβάνονται 6 studio ηχογράφησης, όλα τους εξοπλισμένα με τα LSR4300 της JBL) και στα οποία ο Kraushaar δουλεύει όλο το τελευταίο διάστημα.
Ο ίδιος ο Kraushaar ανέφερε ότι έψαχνε ένα μόνιτορ «με τον ήχο των JBL», ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι πλέον έχει τον ίδιο ήχο και στο δικό του χώρο, αλλά και στα 6 στούντιο των LA Sound Studios όπου συχνά μιξάρει, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό διότι ακούει παντού το ίδιο.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε για το χαμηλό των μόνιτορ, την καθαρότητα που προσφέρουν στη μίξη και το ζεστό τους ηχόχρωμα, καθώς και για την τεχνολογία Room Mode Correction (RMC) που ενσωματώνουν και η οποία είναι ιδιαίτερα χρηστική και αποτελεσματική στην πράξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα μόνιτορ LSR4300, αλλά και για oποιοδήποτε άλλο μόνιτορ ή ηχείο της JBL, θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio...

Επαφή
Bon Studio
τηλ. 210-3809605-9
http://www.bonstudio.gr/

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση