Διαφήμιση
Τετάρτη, 08 Σεπτέμβριος 2010 00:25

Επετειακές εκδόσεις από την Telefunken

Τα επετειακά μοντέλα της Telefunken Elektroakustik δημιουργήθηκαν προκειμένου να τιμηθεί η 50ή επέτειος από την κυκλοφορία των θρυλικών μικροφώνων ELA M 250/251, 250E/251E και 270. Τα νέα μικρόφωνα είναι φυσικά και αυτά συλλεκτικά, προσφέρονται σε ειδικές πολυτελείς δερμάτινες θήκες και φέρουν κι αυτά το διαμαντένιο έμβλημα των προτοτύπων. Οσον αφορά το ‘ζουμί’ τώρα, τα μοντέλα ELA M 250/251 ενσωματώνουν μια πραγματικά σπάνια λυχνία, την AC701, ενώ το E series και το stereo 270 περιλαμβάνουν μια λυχνία 6072a. Οι συγκεκριμένες λυχνίες φημίζονται για το χαμηλό κατώφλι θορύβου τους και την υψηλή τους ικανότητα απόρριψης RF.
O ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας Toni Fishman  ανέφερε ότι «η ποιότητα των λυχνιών είναι τέτοια που τα μικρόφωνα θα συνεχίζουν να αποδίδουν σωστά και τα επόμενα 50 χρόνια». Ωστόσο επισήμανε ότι θα υπάρχει μεγάλο στοκ ανταλλακτικών λυχνιών για πολλά χρόνια και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να ανησυχούν καθόλου οι υποψήφιοι κάτοχοί τους...
Οι νέες επετειακές limited edition εκδόσεις είναι ήδη διαθέσιμες από τις αρχές Σεπτέμβρη και θα υπάρχουν διαθέσιμες έως το τέλος του 2011.

Επαφή
Studio Analysis
www.studioanalysis.com, www.telefunken-elektroakustik.com

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση