Διαφήμιση
Πέμπτη, 29 Ιούλιος 2010 15:51

Ο "Pooch" μιξάρει με Focal

O Ken "Pooch" Van Druten, έχει βαρύ όνομα στις τάξεις των FoH ηχοληπτών, ενώ αρκετές είναι οι ‘ώρες πτήσεις’ του και σε στούντιο παραγωγές. Ο υπογράφων γνώρισε τον "Pooch" πέρυσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα, στη συναυλία των Linkin Park στο FoH των οποίων βρίσκεται εδώ και κάμποσα χρόνια, ενώ τον ξανασυνάντησε στο gala της Αdamson στη Φρανκφούρτη, τον περασμένο Μάρτιο. Ο "Pooch"  ως γνωστόν είναι δηλωμένος ‘Adamson user’ ενώ τη φάτσα του είναι πιθανόν να την έχετε δει και στις διαφημίσεις της Αdamson.
Προσφάτως λοιπόν, ο "Pooch" μίξαρε τον τελευταίο δίσκο του Slash, "Live From The Roxy" ο οποίος θα διατεθεί (κυρίως) online, χρησιμοποιώντας τα Focal Solo 6 Be monitors.
Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Εχω αρκετά διαφορετικά μόνιτορ και ηχεία high-end, τα οποία πλέον αποτελούν τη δεύτερη επιλογή μου. Βεβαίως εξακολουθώ να τα χρησιμοποιώ όλα ως ‘αναφοράς’ όμως πλέον μιξάρω στα Focal Solo6».
Η μίξη του για το νέο δίσκο του Slash ήταν και στερεοφωνική, αλλά και 5.1 surround, ενώ ήταν η πρώτη φορά που ο "Pooch" χρησιμοποίησε τα Focal ως μόνιτορ για τη μίξη του, αναφέροντας ότι είναι ιδιαίτερα ξεκούραστα και ακριβή (ακόμα και σε ιδιαίτερα χαμηλές στάθμες), ενώ τόσο από την παραγωγή και τη δισκογραφική όσο και ο ίδιος ο Slash του ζήτησαν μόνο δυο μικρές αλλαγές ελάσσονος σημασίας, κάτι που επιβεβαίωσε τις εξαιρετικές εντυπώσεις που αποκόμισε για τα Focal.
Περισσότερες πληροφορίες για τα Solo 6 Be, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο μοντέλο από τη monitor γκάμα της Focal απευθυνθείτε στο Athens Pro Audio και το Χρίστο Χατζηστάμου.

Επαφή
Athens Pro Audio
www.athensporaudio.gr, www.focal-fr.com

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση