Διαφήμιση
Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2012 23:34

LED display 70 ιντσών της Mitsubishi

Το LED display MDT701S της Mitsubishi Electric, θα πραγματοποιήσει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στην επερχόμενη έκθεση ISE 2013 στο Αμστερνταμ. Πρόκειται για τη ναυαρχίδα της Mitsubishi στα edge-lit LED display και για το μεγαλύτερο σε διαγώνιο επαγγελματικό LCD monitor της Mitsubishi.
Φυσικά υποστηρίζει Full HD ανάλυση, διαθέτει θύρα Open Pluggable Standard (OPS) για την πλήρη ένταξή του σε digital signage networks. Επίσης διαθέτει ενσωματωμένο plug ‘n’ play USB hub, προκειμένου να συνδέονται και να λειτουργούν εύκολα με αυτό μια σειρά από USB συσκευές όπως κάμερες κλπ.

Υποστηρίζει επίσης LAN υποδοχές και είναι πλήρως συμβατό με AMX Device Discovery και Crestron Roomview που σημαίνει ότι μπορεί να το χειριστεί κανείς μέσω δικτύου ή μέσω web σύνδεσης από Apple iPhone, iPad ή Android μέσω του Fusion RV software της Crestron. Επίσης, όπως όλα τα υπόλοιπα LCD monitors της σειράς MDT της Mitsubishi Electric, το MDT701S είναι εφοδιασμένο με διπλούς αισθητήρες ανίχνευσης της φωτεινότητας του περιβάλλοντος, προκειμένου να αυτορυθμίζει τη φωτεινότητα και την αναγκαία κάθε φορά πρόσληψη ισχύος.
Το νέο μόνιτορ μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα της Mitsubishi μπορείτε να τα δείτε στο στάντ της Mitsubishi Electric στην επερχόμενη ISE (Hall 2, stand A24), ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Mitsubishi Electric απευθυνθείτε στην εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση