Διαφήμιση
Τετάρτη, 02 Φεβρουάριος 2011 22:59

Η Samsung στην ISE

Από τη Samsung Electronics μας ήρθε η ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τα προιόντα που παρουσίασε η εταιρία στην έκθεση ISE που διεξάγεται στο Άμστερνταμ...

Δελτίο Τύπου - Samsung Electronics
«Η Samsung Electronics παρουσίασε τις νέες επαγγελματικές (B2B) λύσεις προϊόντων display στην έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2011. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν η διαδραστική οθόνη Microsoft Surface, το Samsung Central Station για συνδέσεις χωρίς hubs και μια σειρά από LED οθόνες, ειδικά σχεδιασμένες για τις εξελισσόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων. Επιπλέον, η Samsung παρουσίασε το στρατηγικό της όραμα για την εξέλιξη της τεχνολογίας σε ότι αφορά στα επαγγελματικά προϊόντα display. Η Samsung δημιουργεί νέες τεχνολογίες, που καλύπτουν ιδανικά τις αυξανόμενες απαιτήσεις των εταιρικών πελατών της, μέσα από σημαντικές συνεργασίες και χάρη στην υψηλή της τεχνογνωσία. Αξιοσημείωτο παράδειγμα της τεχνογνωσίας της Samsung αποτελεί το Microsoft Surface©, ένα σύστημα για οθόνη αφής το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με ποικίλους τρόπους με τα ψηφιακά μέσα. Το Microsoft Surface©, σε συνδυασμό με την τεχνολογία των οθονών της Samsung, παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να μοιράζονται αρχεία, να συνεργάζονται και να εξερευνούν νέες δυνατότητες, αφού αναγνωρίζουν τα δάχτυλα και άλλα αντικείμενα που τοποθετούνται σε αυτές. Οι εταιρικοί πελάτες της Samsung θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο προϊόν, το οποίο βασίζεται στη νέα τεχνολογία PixelSense με την οποία οι LCD οθόνες έχουν τη δυνατότητα να «βλέπουν» χωρίς να χρησιμοποιούν κάμερα. Το νέο καινοτόμο προϊόν έχει ήδη την υποστήριξη των εταιρειών Dassault Aviation, Fujifilm Corp., Red Bull GmbH, Royal Bank of Canada and Sheraton Hotels & Resorts Worldwide Inc., που ανακοίνωσαν την πρόθεση τους να εκμεταλλευτούν αυτήν την καινοτόμο επιχειρηματική λύση. Παράλληλα, στην ISE, η Samsung παρουσίασε το Samsung Central Station, ακόμα ένα προϊόν με μεγάλη χρηστικότητα. Το Samsung Central Station αποτελεί μια οθόνη με ένα μικρό, ενσωματωμένο ασύρματο hub το οποίο συνδέει όλες τις συσκευές που απαρτίζουν τον εργασιακό ΙΤ χώρο, το notebook, τα περιφερειακά, το δίκτυο και τα AV, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την αύξηση της παραγωγικότητας. Το Samsung Central Station διατίθεται σε 23 και 27 ίντσες, με καλώδιο ή χωρίς.
Οι χρήστες του Samsung Central Station θα επωφεληθούν από την αυτόματη, ασύρματη ανίχνευση που διαθέτει, μια ρύθμιση που μπορεί να ανιχνεύσει ένα laptop εξοπλισμένο με ασύρματο USB dongle σε ακτίνα ενός μέτρου, οπότε αποφεύγεται ο μεγάλος όγκος καλωδίων γύρω από την οθόνη. Το Central Station, επίσης, λειτουργεί σαν δεύτερη οθόνη μαζί με ένα συνδεδεμένο laptop, προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές για ένα πιο λειτουργικό επαγγελματικό περιβάλλον. Ακόμα, συνδυάζεται άριστα η άνεση και η φορητότητα που προσφέρει ένα laptop με το βολικό χώρο εργασίας που παρέχει ένα παραδοσιακό desktop. Η λειτουργία αυτόματης διαμόρφωσης μορφοποιεί γρήγορα και εύκολα την οθόνη με τη βέλτιστη ανάλυση και τις ρυθμίσεις της οθόνης. Παράλληλα, οι ενσωματωμένες θήρες USB μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φορτιστούν φορητές συσκευές, προσφέροντας ενισχυμένη χρησιμότητα και ευκολία. Τέλος, η Samsung παρουσίασε τις νέες λεπτές, ισχυρές και ενεργειακά αποδοτικές επαγγελματικές LED οθόνες. Η τελευταία σειρά οθονών προσφέρει εκπληκτική ανάλυση εικόνας και εξαιρετική ποιότητα προβολής».

Επαφή
Samsung Electronics
τηλ. 213 0163800
www.samsung.com

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση