Διαφήμιση
Τετάρτη, 15 Σεπτέμβριος 2010 10:04

H μεγαλύτερη OLED οθόνη στον κόσμο

Οι γνωστές έως τώρα οθόνες τεχνολογίας OLED (Οrganic Light Emitting Diode) είχαν ιδιαίτερα περιορισμένες διαγώνιους καθώς η εν λόγω τεχνολογία βρίσκεται ακόμα στη φάση της ανάπτυξης. Απ’ ότι φαίνεται όμως, η Mitsubishi βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, γι’ αυτό και ανακοίνωσε την κατασκευή και διάθεση της μεγαλύτερης OLED οθόνης στον κόσμο.
Η Diamond Vision OLED, έχει σχεδιαστεί για indoor χρήση και χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία εικόνας της Mitsubishi, ενώ προσφέρει διευρυμένη οριζόντια και κάθετη θέαση, με τις αντίστοιχες γωνίες θέασης να φτάνουν τις ±80 μοίρες. Η μέγιστη φωτεινότητα ανέρχεται στα 1.200cd/m², ενώ η αντίθεση είναι διπλάσια από μια συμβατική LED οθόνη αντίστοιχης διαγωνίου. Η χρήση της οθόνης είναι κατάλληλη ακόμα και σε ιδιαίτερα φωτιζόμενο περιβάλλον. Τα OLED modules που χρησιμοποιεί έχουν διαστάσεις 128 x 128 pixel έκαστο, έχουν εμβαδόν 384 τετραγωνικά mm και ζυγίζουν 8 γραμμάρια έκαστο. Οσον αφορά το βάθος της οθόνης αυτό δεν ξεπερνά τα 99mm επιτρέποντας επί της ουσίας την εγκατάσταση της οθόνης κυριολεκτικά οπουδήποτε.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ακόλουθο δικτυακό τόπο της Mitsubishi Electric: http://displays.mitsubishielectric.eu/, http://www.eido-pr.eu/

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση