Διαφήμιση
Παρασκευή, 09 Ιούλιος 2010 00:21

Εβδομάδα και βραβείο για την Christie

Εξι βραβεία σε έξι εβδομάδες δεν είναι και λίγο πράγμα. Η Christie αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φάση, καθώς οι εν λόγω βραβεύσεις δεν αφορούν μόνο ένα προϊόν αλλά περισσότερα. Συγκεκριμένα, τα 3 βραβεία τα κέρδισε για τους νέους Large Venue Projectors, δυο για τα MicroTiles και ένα εταιρικό. Οι πρώτες βραβεύσεις ήρθαν από το περιοδικό Pro AV το οποίο απευθύνθηκε σε τεχνικούς, εγκαταστάτες και χειριστές ρωτώντας τους ποιά είναι τα προϊόντα που ξεχωρίζουν ανάμεσα σε 23 κατηγορίες. Περισσότεροι από 250 επαγγελματίες επέλεξαν τα προϊόντα της Christie.
Επιπλέον, ο Christie Roadie HD+35K κέρδισε το βραβείο Best Video Projector στην κατηγορία High Lumen στην πρόσφατη έκθεση InfoComm, καθώς με φωτεινότητα που ανέρχεται στα 32.500 Ansi, μπορεί να στήσει τις φωτεινότερες HD εικόνες από κάθε άλλον προβολέα της αγοράς.
Τέλος, τον προηγούμενο μήνα τα MicroTiles της Christie κέρδισαν το βραβείο Janus de l'Industrie Award από το Γαλλικό Ινστιτούτο Σχεδιασμού, ενώ το ίδιο προϊόν απέσπασε και το βραβείο «Most Innovative Video Display Product award» στην έκθεση InfoComm 2010.
Περισσότερα για τα προϊόντα της Christie θα σας πουν στην Space Vision.

Επαφή
Space Vision
www.spacevision.gr, www.christiedigital.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση