Διαφήμιση
Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 03:59

Η 1η Ελληνική παρουσία στην ISE

Από την Unitech Systems του Σάκη Καρατόλιου μας ήρθε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση ISE 2010 του Αμστερνταμ που έκλεισε τις πόρτες της την περασμένη εβδομάδα. Με τη συμμετοχή αυτή, η Unitech Systems αποτέλεσε την πρώτη Ελληνική εταιρία που έλαβε χώρα ως εκθέτης στην εν λόγω έκθεση. Συγχαρητήρια Σάκη και εις ανώτερα…

Δελτίο Τύπου
«Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη συμμετοχή της Unitech Systems στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ηλεκτρονικών και Ήχου & Εικόνας στην Ευρώπη, Integrated Systems Europe (ISE 2010), που πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο στο Άμστερνταμ, μεταξύ 2-4 Φεβρουαρίου 2010.
Στην έκθεση ISE 2010, που επισκέφθηκαν πάνω από 28.000 άνθρωποι από όλον τον κόσμο, παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των ηλεκτρονικών και οπτικοακουστικών συστημάτων και η Unitech Systems αποτελεί την μοναδική Ελληνική εταιρεία που συμμετείχε ως εκθέτης!
Η προσέλευση των επισκεπτών στο περίπτερο της Unitech Systems ήταν αθρόα και οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από τον μοναδικό σχεδιασμό των προϊόντων της αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.
Η Unitech Systems παρουσίασε την καινοτόμα τηλεσκοπική ανοιγόμενη βάση τοίχου για επίπεδη οθόνη, που δίνει την δυνατότητα θέασης της τηλεόρασης ακόμη και από το διπλανό δωμάτιο!
Εξαιρετική εντύπωση έκαναν ακόμη οι μηχανισμοί απόκρυψης προβολέων σε οροφή και τοίχο, για την εκπληκτική τους σταθερότητα και την άψογη λειτουργία τους. Την παράσταση έκλεψε η κομψή βάση δαπέδου για επίπεδη οθόνη με ανοξείδωτους τηλεσκοπικούς βραχίονες, που παράλληλα με τον καλαίσθητο σχεδιασμό της παρέχει μοναδικές ευκολίες ανάρτησης οθόνης καθώς σχεδιάστηκε για να καλύψει της ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου.»
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα και τις υπηρεσίες της Unitech Systems επικοινωήστε με την εταιρία...

Επαφή
Unitech Systems
Τηλ. : 210-6086270
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  
www.unitech-systems.gr
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση