Διαφήμιση
Παρασκευή, 08 Μάιος 2009 15:57

Μια γεύση από το Show των Depeche Mode

Ως γνωστόν η εμφάνιση των ιδιαίτερα δημοφιλών στα μέρη μας, Depeche Mode είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαίου στο Terra Vibe Park. Η εν λόγω συναυλία λοιπόν, που σηματοδοτεί και την έναρξη της καλοκαιρινής συναυλιακής σεζόν του Terra Vibe Park, μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, αντάξιες της εντυπωσιακής σκηνικής παρουσίας και ενέργειας των Depeche Mode.
Ας πάρουμε λοιπόν μια πρώτη γεύση από το show, μέσα από τη σχετική πληροφόρηση που λάβαμε από τη Di Di Music που έχει την παραγωγή της συναυλίας.
Οι τεχνικές προδιαγραφές και η σκηνοθεσία του show έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν στάδια χωρητικότητας 70.000 θεατών, επομένως η κλίμακα και η αναγωγή στο χώρο του Terra Vibe Park μας δίνουν ήδη την εικόνα της πιο εντυπωσιακής παραγωγής που είδαμε ποτέ στο Terra Stage!
Ο Dave Gahan θα «στροβιλιστεί» κυριολεκτικά ανάμεσα στο κοινό, καθώς διάδρομος 15 μέτρων θα «φεύγει» από την δεξιά μεριά της σκηνής προς την αρένα!
Και όσοι είναι πιο μακριά από αυτό το σημείο… δεν πρέπει να ανησυχούν καθόλου! Μεγάλες γιγαντοοθόνες αριστερά και δεξιά της σκηνής, αλλά και στο πίσω μέρος του Front of House θα μεταφέρουν στα μάτια όλων των fans κάθε εντυπωσιακή στιγμή αυτού του μοναδικού live show!
Το υπερθέαμα συμπληρώνεται με μία led κουρτίνα τοποθετημένη στο πίσω μέρος της σκηνής, καλύπτοντας επιφάνεια 150m2 (!!!), στην οποία θα προβάλλονται videos που φέρουν την υπογραφή του πολυβραβευμένου Video Director των Depeche Mode, Blue Leach.
Σημειωτέον ότι τη συναυλία των DEPECHE MODE θα ανοίξουν οι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα μέρη μας PURESSENCE και οι MOTOR.
Οσο για τη συναυλία, σημειώστε ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30.
Οι MOTOR εμφανίζονται στις 18:00, οι PURESSENCE στις 19:00 και οι DEPECHE MODE στις 21:00

Tιμές εισιτηρίων
- 100 euro Ειδικά διαμορφωμένη περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής για καθήμενους και όρθιους και εξασφάλιση θέσης παρκινγκ με την αγορά κάθε 3ων εισιτηρίων
- 80 euro Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A)
- 60 euro Ορθίων γενική είσοδος

Σημεία Προπώλησης
Ticket House
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102
Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα & Τετάρτη 10:30-18:30, Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 10:30-21:00, Σάββατο: 10:30-16:00

Online sales
www.ticketpro.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση