Διαφήμιση
Τετάρτη, 28 Ιανουάριος 2009 13:06

Τεχνολογική: Το σχολείο του μέλλοντος

Η Τεχνολογική Συστημάτων δημιούργησε το σχολείο του μέλλοντος στη Σύγχρονη Σχολή Αυγουλέα-Λιναρδάτου, δείχνοντας το δρόμο της εκπαίδευσης στον 21ο αιώνα.
Στα πλαίσια της αναβάθμισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας έγινε εγκατάσταση 15 Διαδραστικών πινάκων IQBoard στο σχολικό συγκρότημα Αυγουλέα-Λιναρδάτου
Ο διαδραστικός πίνακας IQBoard δίνει μια άλλη διάσταση στην εκπαίδευση όλων των βαθμίδων των σύγχρονων Εκπαιδευτήριων Αυγουλέα-Λιναρδάτου, ξεκινώντας από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού και φθάνοντας έως το Γυμνάσιο. Ο διαδραστικός πίνακας IQBoard αποτελεί το κέντρο προσοχής της τάξης και κρατά σε υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον των μαθητών, ενώ τους βοηθά να αφομοιώνουν τη διδακτέα ύλη, να αισθητοποιούν εύκολα τα γνωστικά αντικείμενα, να μαθαίνουν να λειτουργούν διερευνητικά στην αναζήτηση της γνώσης και να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους αποτελεσματικής χρήσης των νέων τεχνολογιών.
Σε συνδυασμό με τους επαγγελματικούς βιντεοπροβολείς Sony και με την βοήθεια του εύχρηστου λογισμικού IQ επιτρέπει την αξιοποίηση στο μέγιστο βαθμό των διαδραστικών δυνατοτήτων της συσκευής.
Η Σύγχρονη Σχολή Αυγουλέα-Λιναρδάτου επένδυσε στους διαδραστικούς πίνακες IQBoard, γιατί είναι οι μόνοι στην αγορά με real-time διάδραση, με την μεγαλύτερη ανάλυση και με το πιο εύχρηστο εκπαιδευτικό περιβάλλον.
Επιπλέον είναι οι μόνοι διαδραστικοί πίνακες που συνεργάζονται αρμονικά με το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows Vista, ενώ επιπλέον έχουν χαρακτηριστικά που τους κάνει συμβατούς με το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows 7.
O εκπαιδευτικός μηχανισμός της Σύγχρονης Σχολής Αυγουλέα-Λιναρδάτου χρησιμοποιεί τους διαδραστικούς πίνακες IQBoard συνδεδεμένους στο δίκτυο του σχολείου και επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να φορτώνουν στον κάθε πίνακα τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας, έντυπα, διαδραστικό λογισμικό ενώ ταυτόχρονα παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε εκπαιδευτικές πήγες στο διαδίκτυο. Με αυτό τον τρόπο ο κάθε εκπαιδευτικός δημιουργεί γρήγορα και εύκολα το μάθημα του, ενώ μπορεί να συνεισφέρει στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Επαφή
Τεχνολογική Συστημάτων, www.technologica.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση