Διαφήμιση
Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2006 02:54

Σεμινάριο Pandoras Box Media Server

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω σεμινάριο αφορά τους Media Server – Media Player καθώς και το καινούργιο προιόν Media Manager της Coolux. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου/πρόσκληση που μας απέστειλε η εταιρεία Audio & Vision, Α. Κότσιφας & ΣΙΑ Ε.Ε. που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της γερμανικής Coolux στη χώρα μας, σκοπός του σεμιναρίου είναι μια πρώτη γνωριμία με το Media Manager καθώς και περισσότερη εξοικείωση – εξερεύνηση των Media Server – Media Player και ενημέρωση για τις δυνατότητες της νέας version V.3.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με τις εφαρμογές στον χώρο του πολυθεάματος και επιθυμούν να βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά από τις ανάγκες της αγοράς.
Γενικός εισηγητής θα είναι ο Mr. Harry Glagow, Sales Distributor της Coolux, ενώ βοηθός εισηγητή θα είναι ο κ. Θάνος Δημόπουλος, Τεχνικός Πωλήσεων της Audio & Vision.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα Mezzo του ξενοδοχείου President (Λ. Κηφισίας 43, Αμπελόκηποι) στις 10:00 π.μ. στις 21 & 22 Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας, απευθυνθείτε στην εταιρεία Audio & Vision.

Επαφή
Audio & Vision, τηλ.: 210-69.19.931, www.audiovision.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση