Διαφήμιση
Πέμπτη, 29 Ιούνιος 2006 15:16

'SMART' κίνηση από το Σχολείο St.Catherine

Το St.Catherine’s, που λειτουργεί από 1965 στην Ελλάδα, επένδυσε τεχνολογικά στη διαδραστική εκπαίδευση, με την προμήθεια των πρώτων 15 συστημάτων SMART Board SB-680, διαγωνίου 77’’, ενώ προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για όλες τις τάξεις του σχολείου, θα αγοραστούν άμεσα άλλα 35 συστήματα SMART Board SB-680. Συνολικά, οι πίνακες SMART Board που θα προμηθευτεί το St.Catherine’s, θα φθάσουν τους 50. Οι έξυπνοι διαδραστικοί πίνακες SMARTboard αποτελούν την 'επαναστατική' εξέλιξη του γνωστού μας μαυροπίνακα ή του λευκοπίνακα μαρκαδόρου σε ηλεκτρονική μορφή, με άμεσες εφαρμογές στην σχολική & πανεπιστημιακή εκπαίδευση και χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως.
Συνδέονται με ένα υπολογιστή και ένα βιντεοπροβολέα μέσω του οποίου προβάλλουμε την εικόνα πάνω σε μία οθόνη. Χάρη στο καινοτόμο λογισμικό που μετατρέπει την οθόνη του SMARTboard σε touch screen, μπορούμε ακουμπώντας τον πίνακα, να γράφουμε να ελέγχουμε οποιαδήποτε εφαρμογή υπολογιστή προβάλλεται πάνω του μέσω βιντεοπροβολέα (projector), πχ excel, powerpoint, Internet κλπ.
Η Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε., εταιρία εξειδικευμένη στις οπτικοακουστικές τεχνολογικές εφαρμογές για επιχειρήσεις, οργανισμούς και επαγγελματίες, αντιπροσωπεύει αποκλειστικά και διαθέτει στην Ελλάδα τα προϊόντα της Καναδικής εταιρίας SMART Technologies Inc. από το 2002.
Το Σχολείο St.Catherine’s, με 740 μαθητές 3-18 ετών από 52 εθνικότητες το 2006, προσφέρει μεταξύ άλλων προγραμμάτων σπουδών το Diploma of The International Baccalaureate και είναι πρωτοπόρο στην χρήση της τεχνολογίας για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Έχοντας επενδύσει δυναμικά σε υποδομές πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, συνδέσεις broadband, laptops για όλο το διδακτικό προσωπικό, και οπτικοακουστικά συστήματα, στοχεύει στην βελτίωση των ικανοτήτων των μαθητών και καθηγητών, και στην μεγιστοποίηση των οφελών της τεχνολογίας στην εκπαίδευση.
Όραμα του Σχολείου St.Catherine’s είναι να βρίσκεται σε μία ηγετική θέση ανάμεσα στα διεθνή σχολεία της Ευρώπης και ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα από τεχνολογική άποψη.

Eπαφή
Τεχνολογική Συστημάτων ΑΕ
, τηλ.: 210-60.17.620, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.technologica.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση