Διαφήμιση
Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2024 11:22

Ρεκόρ αδειοδοτήσεων για το Dante AV

Ο Όμιλος Audinate ανακοίνωσε στην ISE 2024 ότι οι κατασκευαστές που αδειοδοτούν την τεχνολογία Dante AV για την κατασκευή δικτυωμένων συσκευών βίντεο, έχουν πλέον φτάσει τους 50 Οι Kramer, Blustream, Magewell, Kiloview, Zenwin, Aavara και Infobit AV είναι μερικοί από τους πιο πρόσφατους συνεργάτες που έχουν ενταχθεί στο οικοσύστημα Dante AV. Υπάρχουν πλέον πάνω από 60 προϊόντα διαθέσιμα (ή που θα κυκλοφορήσουν σύντομα), συμπεριλαμβανομένων καμερών, κωδικοποιητών και αποκωδικοποιητών.

Οι AMX by Harman, Lumens, Antrica, Bolin, Laiatech, Avonic και Alfatron ανακοίνωσαν τα Dante AV-H video endpoints στην ISE 2024, ενώ οι Kramer, Netvio και Tight AV κυκλοφορούν ήδη κωδικοποιητές και αποκωδικοποιητές Dante AV-A. Η Adtechno λανσάρει επίσης κωδικοποιητές και αποκωδικοποιητές Dante AV Ultra HDMI και SDI στην ISE. Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να ενσωματώνονται απρόσκοπτα στις ροές εργασίας Dante.

«Οι επαγγελματίες που είναι υπεύθυνοι για την εγκατάσταση και τη συντήρηση συστημάτων AV σε οργανισμούς συνεχίζουν να αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν και να απλοποιήσουν τη δουλειά τους», δήλωσε ο Joshua Rush, επικεφαλής μάρκετινγκ της Audinate. «Με ήχο, βίντεο, έλεγχο και διαχείριση, το Dante είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα AV-over-IP, που καθιστά ευκολότερη από ποτέ τη δρομολόγηση, την παρακολούθηση και τη διαχείριση δικτυωμένου ήχου και βίντεο από κοινού. Το οικοσύστημα Dante AV είναι ισχυρό και αναπτυσσόμενο και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε αυτούς τους νέους συνεργάτες Dante AV και τα προϊόντα τους στην ISE 2024».

Περισσότερες πληροφορίες για την Audinate και το εν λόγω πρωτόκολλο θα σας δώσουν στην εταιρία Φ. Νάκας…

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση