Διαφήμιση
Παρασκευή, 12 Μάιος 2023 12:00

Roland VR-120HD - Direct Streaming A/V Mixer

Το Roland VR-120HD αποτελεί ένα νέο A/V mixer που συνδυάζει εισόδους και εξόδους εικόνας και ήχου, με δυνατότητα Direct και USB streaming, recording, Tally και GPIO, PTZ camera control, video matrix και multiviewer σε μια μόνο συσκευή.
Παρέχει δυνατότητα ελέγχου εκτός από το panel απευθείας και μέσω εφαρμογών από υπολογιστή macOS & Windows αλλά και από iPad. Ένας μόνο χειριστής μπορεί να διαχειρίζεται τις εισόδους εικόνας και ήχου, την εγγραφή, την προβολή στην εκδήλωση αλλά και το streaming μέσω USB-C ή Direct streaming.
Στον τομέα των εισόδων εικόνας διαθέτει 12 εισόδους, από αυτές οι 6 είναι HDMI και οι 6 SDI, οι οποίες συνδυαστικά μπορούν να δρομολογηθούν στις εξόδους.

Στον τομέα του ήχου διαθέτει συνολικά 42 κανάλια ήχου συνδυαστικά από τα αναλογικά και ψηφιακά video σήματα και Bluetooth για streaming ήχου από φορητή συσκευή. Διαθέτει 3 εξόδους HDMI και 3 SDI και 3 stereo εξόδους ήχου σε μορφή XLR & RCA. Παρέχεται υποστήριξη για cinema και broadcast frame rates.

Τα Video busses που παρέχει είναι 7 και πιο συγκεκριμένα PGM, Sub PGM, Preview, AUX, Multiview input view και still view τα οποία μπορούν να δρομολογηθούν στις παρεχόμενες εξόδους. Παρέχει δυνατότητα εγγραφής του προγράμματος σε SDXC card σε φόρμα H.264.
Διαθέτει 8-Layers video effects και Keyers με effect καθώς και πλήρη επεξεργασία των ηχητικών σημάτων με mixer, effect, EQ και dynamics.
Για τον έλεγχο των καμερών διαθέτει ενσωματωμένο PTZ control των περισσοτέρων καμερών της αγοράς πως Canon, JVC, Panasonic, Sony, PTZOptics, Avonic και VISCA-compatible PTZ LAN cameras.

Μπορεί να διαχειριστεί έως 12 κάμερες ταυτόχρονα σε συνδυασμό από διαφορετικούς κατασκευαστές ενώ διαθέτει δυνατότητα δημιουργίας, αποθήκευσης και ανάκλησης macros και αναπαραγωγής audio αρχείων μέσω dedicated buttons.

Περισσότερες πληροφορίες για το VR-120HD (καθώς και διαθεσιμότητα και τιμή) θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση