Διαφήμιση
Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 19:42

'Broadcast Open House Event' από το Bon Studio

Η εταιρία Bon Studio έχει εισέλθει δυναμικά στον τομέα του Video Broadcasting διευρύνοντας τις δραστηριότητές της και στον τηλεοπτικό χώρο. Στα πλαίσια των νέων της δραστηριοτήτων, το Bon Studio ανακοινώνει την διεξαγωγή του 1ου Broadcast Open House Event, τριήμερης διάρκειας 17, 18 & 19 Οκτωβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας και σας προσκαλεί…

Bon Studio – Δέλτιο Τύπου
«Η Εταιρεία BON STUDIO ΑΕΒΕ, πρωτοπόρος στους τομείς του Επαγγελματικού Ήχου & Φωτισμού, των Οπτικοακουστικών Εφαρμογών και της Μουσικής τεχνολογίας, έχει εισέλθει δυναμικά στο Video Broadcasting, διευρύνοντας τις δραστηριότητές της και στον τηλεοπτικό χώρο.

Με ιδιαίτερα επιτυχείς συνεργασίες αποκλειστικής αντιπροσώπευσης, αλλά και με σημαντικές συνέργειες με τους πλέον αξιόπιστους κατασκευαστές διεθνώς, έχει δημιουργήσει ένα πλήρες portfolio λύσεων για εφαρμογές υψηλής ποιότητας σε Τηλεοπτικούς Σταθμούς, Studios, Εταιρείες Παραγωγής και Εξωτερικών μεταδόσεων, προσφέροντας έξυπνες και τεχνολογικά καινοτόμες λύσεις για On-Air περιβάλλοντα κορυφαίας αξιοπιστίας και παροχή άριστης τεχνικής υποστήριξης.

Στα πλαίσια των νέων της δραστηριοτήτων, η Εταιρεία μας ανακοινώνει την διεξαγωγή του 1ου Broadcast Open House Event, τριήμερης διάρκειας 17, 18 & 19 Οκτωβρίου 2017, από τις 12.00 έως και τις 19.00 στις εγκαταστάσεις της, Ζαΐμη 5 στα Εξάρχεια, 1ος όροφος.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρείας, οι επαγγελματίες του χώρου, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά εξειδικευμένα τηλεοπτικά προϊόντα, χρήσεις κι εφαρμογές, να παρακολουθήσουν χρήσιμα workshops, αλλά και να συναντηθούν με τους εξειδικευμένους αντιπροσώπους των σημαντικότερων κατασκευαστών παγκοσμίως, που αντιπροσωπεύει η Εταιρεία μας, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Αθήνα αποκλειστικά για τις ανάγκες των πελατών μας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά, αλλά και να συζητήσουν για τις τεχνικές δυνατότητες επαγγελματικών τηλεοπτικών προϊόντων από κολοσσούς όπως οι SAM (Snell Advanced Media), Ikegami, Studer, MBT, ClearCom, BlackMagic Design, JBL, Genelec, κ.α.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρείας θα δείτε σε λειτουργία ένα πλήρες τηλεοπτικό πλατό, καθώς και λύσεις Ροής. Τα παρακάτω βασικά προϊόντα θα είναι διαθέσιμα σε πλήρη λειτουργία:

SAM
Kahuna 6400 & Maverik Panel
Vega Router
Multiviewer MV 820 Series
Kudos LC350
LiveTouch full replay System
Qube/Rio Craft Editing System
ICE Channel-in-a-Box with Morpheus

Ikegami
HDK-73 Camera system
HDK-79GX Camera system
HDK-97 Camera system
HDL-45E Box Camera
OCP 300 & OCP 100 Control Units
HEM & HLM Series reference monitors
Επιπλέον: Cartoni Pedestals
Επιπλέον: Fujinon/Canon Lenses

Studer
Vista V Series
Micro Series

ClearCom
Delta Frame with EQUE card and FS2 wireless antenna
Beltpacks & panels
LQ box

MBT
Phoenix Video Manager (Ingest)
Sphere (MAM)
Phoenix Playout Automation V4

Blackmagic
ATEM Television Studio HD
HyperDeck Studio Mini
HyperDeck Studio 2
Teranex AV
SmartView
Multiview 16
Audio Monitor
Web Presenter

Κατά τη διάρκεια του Event οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν όλες τις παρακάτω προϊοντικές λύσεις. Επιπλέον, θα διεξαχθούν σύντομα σεμινάρια με κεντρικό θέμα τις πιο πρόσφατες εξελίξεις & τεχνολογίες της παγκόσμιας βιομηχανίας».

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την εταιρία Bon Studio… 

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση