Διαφήμιση
Τετάρτη, 10 Νοέμβριος 2010 10:40

H Forthnet επιλέγει Evertz

Από την εταιρία ARISTON BTS λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη προμήθεια εξοπλισμού μεταφοράς τηλεοπτικού σήματος από τον καναδικό οίκο Evertz, στην Forthnet, τη γνωστή εταιρία παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών.

Δελτίο Τύπου -  ARISTON BTS
«Η ARISTON BTS σε συνεργασία με την FORTHNET, τη μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, έτρεξαν από κοινού δοκιμαστικά tests με στόχο τη μεταφορά τηλεοπτικού σήματος πάνω από δίκτυο IP. Ύστερα από μακρά αξιολόγηση-τεχνικούς ελέγχους και στα πλαίσια της ανάπτυξης νέων προϊόντων, η FORTHNET προχώρησε σε προμήθεια εξοπλισμού μεταφοράς τηλεοπτικού σήματος από τον καναδικό οίκο EVERTZ.
Η προμήθεια αφορά σε συστήματα μεταφοράς συμπιεσμένου κατά MPEG2 τηλεοπτικού σήματος (ASI), με χρήση IP Encaptulators πάνω σε metro ethernet δίκτυο (Layer 2). Η πρώτη εφαρμογή των ASI to IP encapsulators, εξυπηρετεί την μεταφορά τηλεοπτικού σήματος από την Κύπρο στην Αθήνα. Η ARISTON BTS ΑΕ, ανάδειξε για μια ακόμη φορά το μέγεθος και την ποιότητα της τεχνογνωσίας που διαθέτει, προσφέροντας την πλέον άρτια τεχνολογικά λύση, στην πιο ανταγωνιστική τιμή».

Επαφή
ARISTON BTS
τηλ.: 210 9810030
www.aristonbts.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση