Διαφήμιση
Κυριακή, 24 Οκτώβριος 2010 17:48

Συνεργασία Ariston BTS και Sencore

Η Ariston BTS στο ρόστερ των Global συνεργατών της Sencore. Από την Ariston BTS λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου, το οποίο όπως όλα τα δελτία τύπου που λαμβάνουμε το παραθέτουμε αυτούσιο...

Δελτίο Τύπου
«SIOUX FALLS, S.D. — 19 Οκτωβρίου, 2010 — Σήμερα, η SENCORE ανακοίνωσε την σύναψη συμφωνίας με την ARISTON Broadcast & Telecom Solutions Α.Ε. που αφορά την πώληση, ολοκλήρωση και τεχνική υποστήριξη, όπου η ARISTON BTS θα εκπροσωπεί την SENCORE σε λύσεις για test & measurement και προϊόντα monitoring & signal analysis στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η ARISTON BTS επιλέχθηκε λόγω του κύρους των εργασιών της και των έργων που έχει υλοποιήσει, εγκαθιστώντας την έναν κατάλληλο συνεργάτη για τις διάφορες σειρές προϊόντων που διαθέτει η SENCORE. «Προσθέτοντας έναν συνεργάτη όπως η ARISTON BTS επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για επέκταση σε ολόκληρη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική», δήλωσε ο Tom Stingley, αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της SENCORE. «Ένα βασικό στοιχείο της διεθνούς στρατηγικής πωλήσεων της SENCORE είναι να αναπτύσσει συνεργασίες με εταιρείες σε όλο τον κόσμο που έχουν σταθερή φήμη έμπιστων και τεχνικά άριστα καταρτισμένων συνεργατών - ακριβώς όπως η ARISTON BTS».
«Για εμάς, η νέα συνεργασία με την SENCORE διευρύνει την γκάμα των προϊόντων που μπορούμε να διαθέσουμε στους πελάτες μας», δήλωσε ο Χρήστος Δούλης, διευθύνων σύμβουλος ARISTON BTS. "Επιπλέον, η SENCORE είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία και τα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα που θα στηρίξουν τις επιχειρήσεις των πελατών μας και τους στόχους τους.» 

Σχετικά με την SENCORE
H SENCORE είναι μια κορυφαία εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας και ασχολείται με την ανάπτυξη λύσεων όσον αφορά στη μετάδοση υψηλής ποιότητας σήματος στην καλωδιακή και δορυφορική TV, στο IPTV, τις τηλεπικοινωνίες αλλά και την αγορά του επαγγελματικού ήχου & βίντεο. Το παγκόσμιας κλάσης χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει την προμήθεια προϊόντων βίντεο, λύσεις για την παρακολούθηση και ανάλυση του συστήματος και δοκιμές και μετρήσεις του εξοπλισμού, όλα σχεδιασμένα για την υποστήριξη της λειτουργικότητας του συστήματος και συνοδευόμενα από την καλύτερη, στην κατηγορία της, υπηρεσία υποστήριξης πελατών. Τα προϊόντα της SENCORE πληρούν τις ταχέως μεταβαλλόμενες ανάγκες των σύγχρονων μέσων επικοινωνίας, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική παροχή υψηλής ποιότητας βίντεο από την πηγή έως το σπίτι. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον νέο δικτυακό τόπο της SENCORE:
www.SENCORE.com."

Επαφή
Ariston BTS
Δημητρακοπούλου 32 , 17563 Παλαιό Φάληρο, Αθήνα
τηλ.: 210 9810030
www.aristonbts.gr, www.SENCORE.com 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση