Διαφήμιση
Πέμπτη, 02 Σεπτέμβριος 2010 01:00

JVC Open House από την Kem Electronics

Από την Kem Electronics λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου – Πρόσκληση, σχετικά με το Open House (2 - 8 Σεπτεμβρίου) που διοργανώνει η εταιρία στις εγκαταστάσεις της, για τα προϊόντα του οίκου JVC.

Δελτίο Τύπου
«Η Kem Electronics σας προσκαλεί στο Open House που θα πραγματοποιήσει στο χώρο της, από τις 2 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα του οίκου JVC. Ανάμεσα στα νέα προϊόντα που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε θα είναι και η Broadcast – Camera GY-HM790, η οποία έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ανάγκες μοντέρνων broadcast και production facilities, προσφέροντας την υψηλότερη ποιότητα εικόνας High Definition σε 1080i και 720p formats.
Επίσης, το νέο multi-format ψηφιακό vision mixer KM-H3000, που προσφέρει σταθερότητα και απροβλημάτιστη λειτουργία switching σε μια καταπληκτική τιμή. Ιδανικό για μικρά στούντιο, παρουσιάσεις, καθώς και για OB vans. Το KM-H3000 είναι ένας παντοδύναμος μίκτης εικόνας για High Definition και Standard Definition σήματα με δώδεκα εισόδους, τρείς Keyers και multiviewer. Ακόμη, το DT-V20L3D το οποίο είναι ένα studio monitor 3ης γενιάς, σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε τηλεοπτικά στούντιο, OB vans, production και post facilities. Το συμπαγές μέγεθός του και η υψηλή ανάλυσή του, το καθιστούν ιδανικό για τοποθέτηση σε rack, ή για χρήση σε σουίτες μοντάζ. Η anti-diffusion επιφάνεια της οθόνης JVC, παράγει ευκρινέστερες εικόνες με υψηλή αντίθεση και πλούσια χρώματα. Επίσης, ο τρίτης γενιάς ψηφιακός επεξεργαστής που διαθέτει, βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της εικόνας, με ταυτόχρονη μείωση χρόνου αναμονής σε λιγότερο από ένα πλαίσιο. Σας περιμένουμε στο χώρο μας προκειμένου να δείτε και τα υπόλοιπα προϊόντα του οίκου JVC και να ενημερωθείτε πλήρως γι’ αυτά».
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Kem Electronics.

Kem Electronics
Μωραϊτη 50 & Αμεδαίου Χαν 29, 11525, Αθήνα
Τηλ. 210-6748514, www.kemelectronics.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση