Διαφήμιση
Παρασκευή, 06 Αύγουστος 2010 01:36

Η Samsung SyncMaster επίσημη 3D οθόνη του WCG

Από τη Samsung ενημερωθήκαμε ότι η WCG, διοργανωτής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών, επέλεξε τη Samsung SyncMaster 2233RZ ως την επίσημη οθόνη για τους επερχόμενους Τελικούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν από τις 30 Σεπτέμβρη έως και τις 3 Οκτώβρη στο Los Angeles Convention Center στην Καλιφόρνια. Η Samsung SyncMaster θα υποστηρίξει το μεγαλύτερο διαγωνισμό για gamers στον κόσμο, για 10η συνεχή χρονιά, παρέχοντας τις SyncMaster 2233RZ οθόνες σε περισσότερους από 500 παίκτες από όλον τον πλανήτη που καλούνται να διεκδικήσουν έπαθλα και τίτλους. Εδώ και 10 χρόνια η Samsung έχει γίνει συνώνυμο της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.

«Η Samsung SyncMaster συνεχίζει να εξελίσσει το θεσμό των World Cyber Games παρέχοντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες οθόνης εδώ και μία δεκαετία. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους παίκτες μας την τελευταία τεχνολογία σε συνεργασία με την Samsung» δηλώνει ο Mr. Hyoung-Seok Kim, Διευθύνων Σύμβουλος των World Cyber Games. Η 3D οθόνη Samsung SyncMaster 2233RZ, με σάρωση εικόνας στα 120hz, δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να βρίσκονται στο εικονικό περιβάλλον με εξαιρετικά ρεαλιστική λεπτομέρεια. Με τις δυνατότητες γρήγορης εναλλαγής, προηγμένης απόδοσης και ευκρίνειας εικόνας που διαθέτει, αποτελεί την ιδανική λύση για τους παίκτες των Τελικών Αγώνων του WCG 2010 που καλούνται να αγωνιστούν σε μια ατμόσφαιρα έντονης ενέργειας και συγκέντρωσης. Σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι 3D γυαλιά και με την υποστήριξη γραφικών καρτών, η οθόνη μπορεί να μετατρέψει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια σε μια απόλυτη 3D εμπειρία των 60 καρέ. Επιπλέον, όλοι οι αγώνες του WCG θα προβληθούν μέσα από τις 22 ιντσών οθόνες SyncMaster 2233RZ υψηλής ευκρίνειας 1680 x 1050.

Ο Μεγάλος Τελικός των WCG 2010 θα μεταδοθεί ζωντανά στο reality τηλεοπτικό πρόγραμμα του Syfy. Ο νικητής που θα φέρει τον τίτλο “Best All-Around Gamer" θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο $100.000 και την Samsung SyncMaster MD230X6 Full HD Multi-Media Display Solution, που αποτελείται από έξι οθόνες 23 ιντσών ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού για φανατικούς gamers. 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: http://www.wcg.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση