Διαφήμιση
Πέμπτη, 10 Ιούνιος 2010 09:42

Νέες μονάδες από τη Gefen

Η Audigys του Γιώργου Θεοδωρόπουλου, που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Gefen στη χώρα μας, μας ενημέρωσε για τις νέες διαθέσιμες μονάδες της εταιρίες. Ιδού ποιές είναι και τι προσφέρει η καθεμία εξ’ αυτών...

GTV-AUDDEC
Πρόκειται για το νέο TV Digital Audio Decoder για HDMI σήματα, καθώς αποκωδικοποιεί πολυκάναλα και surround-sound ψηφιακά σήματα από οποιαδήποτε HDMI πηγή, ενώ το ίδιο κάνει και με όλες τις S/PDIF digital audio πηγές.
Το audio σήμα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμο σε κάθε ψηφιακή audio θύρα (S/PDIF και TOSLINK) καθώς και στις 6 διακριτές αναλογικές εξόδους που υλοποιούνται μέσω υποδοχών τύπου RCA jacks, με το (αποκωδικοποιημένο) σήμα να είναι έτοιμο να παραδοθεί στο επόμενο στάδιο προενίσχυσης. Η HDMI είσοδος είναι σε σειρά με τις δυο HDMI εξόδους προκειμένου να υποστηρίζονται πλήρως οι ανάγκες monitoring. Η μονάδα μπορεί να ελεχθεί IR remote, διαθέτει μπουτόν ελέγχου στο μπροστινό πάνελ, LCD οθόνη και θύρα RS-232. Υποστηρίζει σήματα Dolby Digital 5.1 (AC3), Dolby Pro Logic II, LPCM HDMI direct stereo και multi-channel surround-sound audio formats αρκεί να εμπεριέχουν έως και 6 διακριτά κανάλια ήχου.

GTV-MFDA-148
Πρόκειται για το νέο 1:8 multi-format distribution σύστημα που επιτρέπει μια σειρά από διαφορετικά σήματα όπως VGA, component, composite και S-Video plus audio, να διανεμηθούν έως και σε 8 δέκτες. Αυτό το ευέλικτο προιόν είναι χρήσιμο για PCs, για εφαρμογές digital signage, καθώς και διάφορες εγκαταστάσεις στον τομέα της εκπαίδευσης. Σημειωτέον ότι το σήμα εικόνας μεταδίδεται και στις 8 θύρες ταυτόχρονα.

EXT-USB-2-DVIHD
Η εν λόγω συσκευή αποτελεί έναν αντάπτορα USB σε DVI HD που επιτρέπει στην κάθε θύρα USB ενός υπολογιστή να επικοινωνήσει με συσκευές που διαθέτουν θύρες DVI ή HDMI. Η εταιρία ξεκαθαρίζει ότι εν λόγω αντάπτορας χρησιμοποιεί ελάχιστη επεξεργαστική ισχύ εξασφαλίζοντας υπολογιστική ισχύ για την κάρτα γραφικών και όχι μόνο.

EXT-3GSDI-FO-141
Το 3G-SDI Fiber Optic Extender της Gefen αποτελεί μια μινιατούρα digital video transport συστήματος για 3G-SDI. Υποστηρίζει τη μεταφορά ενός καναλιού SMPTE-424M 3G-SDI, SMPTE-292M HD-SDI, ή SMPTE-259M SDI σημάτων εικόνας, ενώ η απόσταση εκτείνεται έως τα 20Km για Single Mode και έως 1km για Multi Mode.
Ανάμεσα στις λειτουργίες που εκτελεί αυτόματα είναι το Input Equalization και το εξίσου automatic Output Reclocking.

EXT-DVI-VWC-242
Πρόκειται για τον Video Wall Controller της Gefen που δημιουργεί 2x2 video wall για εφαρμογές ψηφιακής σηματοδότησης (digital signage). Η συσκευή δέχεται μια  DVI είσοδο και απεικονίζει το σήμα της σε 4 displays σε ανάλυσης 1920x1200p60. Διαθέτει ενσωματωμένο on-screen display (OSD) για ακόμα πιο ευέλικτο χειρισμό, καθώς και τηλεχειριστήριο υπερύθρων.

Περισσότερα για τα προϊόντα της Gefen, τη διαθεσιμότητα και τις τιμές τους θα σας πουν στην Audigys

Επαφή
Audigys
www.audigys.gr, www.gefen.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση