Διαφήμιση
Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2009 14:06

Τηλεοράσεις LG σε 1250 σχολικές αίθουσες

H LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας και στην αγορά επίπεδων οθόνων, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της προμήθειας 1.250 τηλεοράσεων LCD 32LG3000 στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων. Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις τοποθετήθηκαν σε σχολικά συγκροτήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, με στόχο την αποτελεσματικότερη διδασκαλία των μαθητών. Το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της στήριξης της LG στον τομέα της εκπαίδευσης, ύστερα από σχετικό διαγωνισμό που προκήρυξε το Δημόσιο, στον οποίο η LG συμμετείχε μέσω εξειδικευμένου συνεργάτη.
Ο τομέας των Δημόσιων Διαγωνισμών αποτελεί βασικό άξονα της επιχειρηματικής δράσης της LG, στον οποίο συμμετέχει ενεργά μέσω του τμήματος B2B. Ειδικότερα, στο χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης και σε χρονικό διάστημα 2 ετών η LG Electronics, ανταποκρινόμενη σε σχετικές προκηρύξεις συμμετέχει σε δημόσιους διαγωνισμούς μέσω ειδικών συνεργατών με προϊόντα, όπως τηλεοράσεις, βιντεοπροβολείς, DVD players, DVD-Video combo, συστήματα ήχου και φορητά ράδιο-CD, αποδεικνύοντας την έμπρακτη και ουσιαστική συμβολή της στον τομέα.
Τα προϊόντα της LG Electronics συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία με το μοντέρνο σχεδιασμό και παρέχουν κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, έχοντας αποσπάσει πολλές διακρίσεις παγκοσμίως. Eιδικότερα, η τηλεόραση LCD 32” (32LG3000) της LG διαθέτει χαρακτηριστικά όπως ανάλυση 1366 x768, λόγο αντίθεσης 15.000:1 και 3 θύρες HDMI, προσφέροντας υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας. Επιπλέον, η συγκεκριμένη τηλεόραση προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με Η/Υ και άλλες συσκευές αναπαραγωγής ήχου και εικόνας, αποδίδοντας βέλτιστα κατά αυτόν τον τρόπο το προβαλλόμενο εκπαιδευτικό περιεχόμενο.
Οι δραστηριότητες της LG Electronics στην εκπαίδευση πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της στρατηγικής της να προσφέρει στους σχολικούς οργανισμούς πιο σύγχρονα μέσα διαδραστικής διδασκαλίας των μαθητών. Με άξονα τη φιλοσοφία και τις αξίες της, η LG βρίσκεται κοντά στους νέους, κάνοντας καλύτερη και ομορφότερη τη ζωή τους, επαληθεύοντας το motto της «Life’s good»!
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην LG Electronics Hellas...

Επαφή
LG Electronics Hellas, www.hellas.lge.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση