Διαφήμιση
Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2009 13:12

Η Samsung στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης

Συγκεκριμένα, 30 σύγχρονες οθόνες μεγάλου μεγέθους Samsung (Large Format Displays) που απαρτίζουν 3 γιγαντο-οθόνες, σε συνδυασμό με το εξελιγμένο λογισμικό διαχείρισης πληροφοριών, παρέχουν στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης τη δυνατότητα να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας στους επισκέπτες του.
Τα προηγμένα αυτά συστήματα προβολής ενημερωτικού υλικού είναι εγκατεστημένα σε τρεις χώρους μέσα στο Μουσείο: τον χώρο υποδοχής, την αίθουσα των εκπροσώπων ενημέρωσης και τον προθάλαμο της αίθουσας του Παρθενώνα, όπου οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το λαμπρότερο μνημείο της αρχαίας ελληνικής αρχιτεκτονικής και παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.
Η στήριξη αυτή έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς πολιτιστικών προσπαθειών που καταβάλλει η Samsung τα τελευταία δύο χρόνια και που στόχο έχουν να προάγουν τον πολιτισμό. Η Samsung δείχνει ιδιαίτερη σημασία και αυθεντικό - μη εμπορικό - ενδιαφέρον στην κουλτούρα και τον πολιτισμό, θεωρώντας τα δύο αυτά στοιχεία ως πυλώνες του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει δωρίσει εξοπλισμό και σε άλλα σημαντικά μουσεία, κέντρα παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως είναι το μουσείο του Βατικανού και το παλάτι του Schonbrunn στην Αυστρία, ανάμεσα σε άλλα.
Με αφορμή τη χορηγία ο Marketing Manager της Samsung, κ.Πέτρος Δρακόπουλος τόνισε: «Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι που η Samsung έχει το προνόμιο να σταθεί αρωγός σε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της σύγχρονης Ελλάδας και συγχαίρουμε όλους όσους συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του εγχειρήματος. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορέσαμε να ενισχύσουμε με τα προϊόντα μας την προβολή του Μεγαλείου του Ελληνικού
Πολιτισμού στους επισκέπτες της Αθήνας από όλο τον κόσμο, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες πληροφόρησης του Νέου Μουσείου της Ακροπόλεως».

Σχετικά με τις οθόνες μεγάλου μεγέθους (Large Format Displays)
Οι οθόνες μεγάλου μεγέθους της Samsung διαθέτουν LCD πάνελ υψηλής φωτεινότητας, ενώ το εκπληκτικά λεπτό πλαίσιο των 11 χιλιοστών τις καθιστά εξαιρετικά ευέλικτες. Ενσωματώνουν την τεχνολογία S-PVA που προσφέρει ευρυγώνια θέαση, χωρίς παραμόρφωση της εικόνας και εξασφαλίζουν υψηλή αναγνωσιμότητα και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες. Απλές στην εγκατάσταση και εύκολες στη ρύθμιση, οι οθόνες μεγάλου μεγέθους της Samsung είναι ιδανικές για εκθεσιακούς χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις και εμπορικά κέντρα και παρέχουν πλήθος εφαρμογών που εντυπωσιάζουν.

Επαφή
Samsung Electronics, τηλ. 210 6896235-6, www.samsung.com/gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση