Διαφήμιση
Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2009 13:47

Sony: Νικήτρια στο θεσμό "Famous Brands"

Ο θεσμός αποσκοπεί στην αναγνώριση των εμπορικών σημάτων που διαθέτουν την καλύτερη φήμη στην ελληνική αγορά, ενώ τα αποτελέσματα προκύπτουν από την αυθόρμητη απάντηση των καταναλωτών στις επιμέρους ερωτήσεις που τους τίθενται.
Η έρευνα ‘Famous Brands’ διεξήχθει για 4η συνεχή χρονιά, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η Sony κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αυτών ετών διατηρεί σταθερά την πρώτη θέση στην κατηγορία ‘Ηλεκτρονικών Ειδών’. Επιπλέον, η Sony συγκαταλέγεται στις 15 κορυφαίες εταιρείες ανεξαρτήτως κατηγορίας.
“Η Sony αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο. Η διάκριση της εταιρείας και στην Ελλάδα, και η ανάδειξή της ως το εμπορικό σήμα με την καλύτερη φήμη στο πλαίσιο του θεσμού ‘Famous Brands’, αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς καθώς αντικατοπτρίζει την σταθερή εμπιστοσύνη και προτίμηση των καταναλωτών στην εταιρεία», δήλωσε ο κ. Δημήτης Κουρέπης, Διευθύνων Σύμβουλος, Sony Hellas.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Sony Europe, επισκεφθείτε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.sony-europe.com και www.sony-europe.com/presscenter

Επαφή
Sony Hellas, τηλ. 801 11 92000

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση