Διαφήμιση
Τετάρτη, 27 Αύγουστος 2008 12:30

Νέα σειρά Bravia S4000 από τη Sony

Η νέα σειρά Bravia S4000 περιλαμβάνει δυο μεγέθη οθόνης (26 & 32 ίντσες), ενώ ενσωματώνει επεξεργαστή BRAVIA™ ENGINE για υψηλή λεπτομέρεια εικόνας και χρωματική ακρίβεια.
Η σειρά S4000 προβάλλει την νέα καινοτόμα σχεδιαστική γραμμή της Sony, ‘draw the LINE’. Αυτή η εμπνευσμένη, μινιμαλιστική σχεδιαστική φιλοσοφία αναβαθμίζει συνολικά την εμπειρία της θέασης χωρίς να αποσπά την προσοχή του θεατή από τα δρώμενα στην οθόνη. Η κονσόλα διαθέτει ένα φινίρισμα στο βαθύ μαύρο του πιάνου, με καθαρές λιτές γραμμές που ολοκληρώνονται στις γωνίες με ήπιες καμπύλες. Η περιστρεφόμενη βάση επιτρέπει την άμεση ρύθμιση της γωνίας θέασης ώστε να εξυπηρετούνται οι θεατές από οποιοδήποτε σημείο του δωματίου.
Οι τηλεοράσεις της σειράς S4000 δίνουν αναλλοίωτη, λεπτομερέστατη εικόνα από οποιαδήποτε πηγή HD, όπως τα Blu-ray™ player, το PLAYSTATION®3 ή οι βιντεοκάμερες HD της σειράς Handycam® της Sony. Υπάρχει επίσης ενσωματωμένος δέκτης DVB-C/DVB-T1 για να απολαμβάνετε τις τηλεοπτικές εκπομπές συμβατικής ανάλυσης.
Το LCD πάνελ διαθέτει έναν ιδιαίτερα υψηλό λόγω αντίθεσης της τάξης του 30.000:1, γεγονός που διασφαλίζει βαθύ κινηματογραφικό μαύρο, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τις φωτεινές περιοχές του κάδρου.
Το σύστημα BRAVIA™ Theatre Sync ενεργοποιεί όλο το σύστημα του home theatre απλά με το πάτημα του κουμπιού ‘Play’ στο DVD ή στο Blu-ray™ player. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν τρείς θύρες HDMI επιτρέποντας την μονοκαλωδιακή σύνδεση με μια ευρεία γκάμα πηγών HD, όπως το PLAYSTATION®3, Blu-ray™ player και HD βιντεοκάμερες Handycam®.

BRAVIA™ S4000 Series: Βασικά χαρακτηριστικά
Μέγεθος οθόνης
26 ίντσες/32 ίντσες
1080p Full HD/HD ready HD ready/HD ready
BRAVIA™ ENGINE 2/Bravia Engine BE/BE
BRAVIA™ Theatre Sync/(BRAVIA™ Sync) Ναι/Ναι
24p True Cinema™ Όχι/Όχι
Theatre Mode Ναι/Ναι
Ενσωματωμένος δέκτης 1DVB-C/DVB-T Ναι/Ναι
Είσοδοι HDMI™ x3 Ναι/Ναι
Θύρες SCART x2 Ναι/Ναι
Περιστρεφόμενη βάση Ναι/Ναι
Δυναμικός Λόγος Αντίθεσης 30.000:1/30.000:1

Επαφή
Sony Hellas, τηλ.: 210-6782000, www.sony-europe.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση